Dr. Laurentiu Florin Pechi

Dr. Pechi Florin Laurentiu, medic primar obstetrică –ginecologie:

"Am ales să recoltez celulele stem la nașterea fetiței mele prin Cord Blood Center având în vedere încrederea și profesionalismul de care au dat dovadă de la începutul implementării acestui serviciu medical în România. Confirmarea calității grefelor de sânge ombilical, experiența în eliberarea și distribuirea grefelor de sânge ombilical pentru transplanturi efectuate în centre medicale de renume din SUA, Canada și Europa, mi-au transmis siguranța de a avea alături un partener capabil să-mi ofere tot sprijinul în caz de nevoie."


 

Dr. Raluca Ioan, medic primar obstetrică –ginecologie:

“Tratamentul cu celule stem prin banca de celule stem Cord Blood Center, reprezintă promovarea cercetării și explorarea de noi terapii, precum și argumente importante pentru mine în ceea ce privește colaborarea cu această bancă de celule stem.”

Află detalii

 
Lorand Soares Szasz

Lorand Soares Szasz - antreprenor, autor & speaker:

„Știind de importanța colectării celulelor stem am căutat cea mai bună ofertă de pe piață. După ce am analizat câteva firme serioase, ne-am hotărât să colaborăm cu Cord Blood Center. I-am ales pentru că au demonstrat prin rezultate ce promit în promovare și pentru că experiența lor vorbește mai tare decât campaniile de marketing. Acum, după ce am început colaborarea, pot sa confirm că a fost o decizie buna. Îi recomand.”

Vizioneaza

 

Conf. Dr. Anca Coliță, medic primar pediatru:

“Testările efectuate la Institutul Clinic Fundeni au confirmat calitatea foarte bună a grefei de sânge cordonal fraternal, atât din punct de vedere al numărului de celule stem disponibile, cât și a viabilității acestora, fiind argumente majore în decizia de utilizare a grefei pentru transplant”.

Grefe eliberate

 
Sara Mandachi

D-na Mandachi, mămica Sarei:

"Mulțumim tuturor! La 1 an și jumătate de la transfuzia de sânge ombilical recoltat atunci cand Sara s-a născut, putem spune că suntem fericiți că acum Sara face parte cu adevărat din familia noastră. Simțim că Sara a făcut progrese generale, atât pe plan motor, cât mai ales în plan cognitiv. Sara ne ințelege și zi de zi articulează din ce în ce mai multe sunete. Personalitatea ei ne-a intregit familia!Toate aceste imbunătățiri au apărut dupa ce am beneficiat de acest tratament experimental la Institutul Clinic Fundeni. Suntem bucuroși că am ales Cord Blood Center pentru a colecta sângele ombilical al Sarei, ei fiind singura bancă de celule stem care face posibilă aici, în România aplicarea unor astfel de tratamente revoluționare, altfel accesibile numai în străinatate."

Află detalii

 

Familia lui David:

“David Alexandru este un băiețel în vârstă de 3 ani și 7 luni. În urmă cu 7 luni a făcut transfuzia de sânge cordonal. La prima evaluare după 3 luni și jumătate s-au văzut primele progrese mai ales pe plan cognitiv…. Este mult mai activ și interactiv, mai prezent și mai interesat de tot ce îl înconjoară, conștientizează mai mult acțiunile (dacă îl cerți se supără, înțelege mult mai bine conotația DA/NU). Vocabularul lui s-a îmbogățit ca număr de cuvinte dar și ca pronunție…..repetă tot ce i se spune, spre încântarea noastră. Noile achiziții: începem să folosim olița, la trezire, iar noua descoperire este cântatul la muzicuță. Ceea ce vrem să transmitem părinților sau viitorilor părinți este că merită investit în recoltarea de sânge cordonal prin CBC, pe lângă serviciile de calitate având acces și la aceste terapii inovatoare.
Multumim Cord Blood Center!”

Află detalii

 

Află mai multe despre noi, Cord Blood Center Group

Suntem cea mai mare bancă de celule stem din România cu aproape 75 000 de clienți
În premieră, în 2014 am inițiat primul studiu clinic din România adresat copiilor cu Paralizie cerebrală, 6 copii din România au beneficiat de tratament cu grefa proprie de sânge ombilical
La nivel de grup am eliberat 66 de grefe de sânge ombilical utilizate pentru transplanturi, la copii și adulți
Suntem singura bancă din țară care a susținut medical, organizatoric și financiar un, pacient român pentru a putea avea acces la transplantul cu grefa proprie de sânge, ombilical în SUA
Din 2008 derulăm programul gratuit de transplant fraternal, care în 2014 a fost extins, sub forma Programului de recoltare direcționată (iCBC) unic în România și UE
Toți viitorii părinți care devin membrii ai familiei Cord Blood Center, beneficiază de acoperirea costurilor unui eventual transplant autolog în străinătate, de până la 185 000 euro

Ne poți contacta la:


office@cordcenter.ro www.cordcenter.ro 0364 710 206
0377 100 075

Find out more about us at: