Ne găsiți la : Birou Cluj – Str.Eftimie Murgu nr.2A, Cluj-Napoca
  Contact : 0364 710 206

Ultimele noutăți

baby expo cord blood center

Hai la Baby Expo! Iată ce surprize și cadouri ți-am pregătit

Toamna a venit cu pași repezi. Mai zilele trecute vorbeam cu drag cu toți viitorii părinți interesați de recoltarea de celule stem la Baby Boom…

Știm că mulți au mai avut nevoie de timp de gândire și ne-au promis că ne vom revedea la Baby Expo.

Între 21 și 24 septembrie, la sala Polivalentă din București, Cord Blood Center vă așteaptă să descoperiți excelența în domeniul banking-ului de celule stem.

Sărbătorim 20 de ani de existență, 20 de ani de experiență, cu cadouri, surprize și prețuri speciale pentru viitorii părinți.

🎈Veți putea găsi standul Cord Blood Center cu ușurință, căci vom fi singurii cu decorul din baloane roșii🎈.

Noi servicii

Prenatest teste screening genetic

La Baby Expo, viitoarele mămici vor putea beneficia de un nou serviciu Cord Blood Center, disponibil în parteneriat cu LifeCodexx Germania.

PrenaTest® este probabil cel mai precis test neinvaziv de screening genetic prenatal. Calitatea și excelența germană fac posibilă detectarea anomaliilor cromozomiale din sângele mamei, începând cu săptămâna a 9-a de sarcină.

Rapid, precis, lipsit de riscuri pentru mamă sau bebe.

Am pregătit și un concurs pentru graviduțe! Participă și tu! 

Află detalii despre PrenaTest® accesând această pagină, sau vino la standul Cord Blood Center de la Baby Expo și discută direct cu unul dintre specialiștii noștri.

Ești interesată de recoltarea de celule stem?

Vino la standul Cord Blood Center în perioada 21-24 septembrie, la evenimentul Baby Expo de la Sala Polivalentă și prinde cele mai bune prețuri la servicii superioare în domeniul banking-ului de celule stem.

Așa cum v-am obișnuit, avem pregătite cadouri și surprize pentru fiecare! În plus, poți obține răspunsuri pentru absolut toate întrebările tale de la specialiștii noștri.

Așadar, vizitează standul Cord Blood Center din cadrul evenimentului Baby Expo, la Sala Polivalentă București, în perioada 21-24 septembrie!

Vei afla:

 • de ce peste 150.000 de părinți au ales serviciile noastre,
 • detaliile programului suport – până la 185.000 de euro suport financiar pentru translant,
 • detalii despre pachetele unice de recoltare de celule stem și ofertele speciale,
 • discounturile surpriză de care poți beneficia dacă naști la spitalele private partenere.

Te așteptăm cu drag!

Citește mai mult
Prenatest - test neinvaziv de screening genetic prenatal

CONCURS: Câștigă un test neinvaziv de screening genetic prenatal – PrenaTest®

Sănătatea bebelușului este cel mai important aspect pentru orice viitoare mămică, încă din momentul în care află că este însărcinată. Un bebe sănătos pe tot parcursul sarcinii înseamnă o mamă liniștită.

Este unul dintre motivele pentru care am introdus PrenaTest®. Aceste teste neinvazive de screening genetic prenatal sunt dezvoltate de către LifeCodexx Germania – unul dintre liderii europeni pe acest segment.

Imediat după a 9-a săptămână de sarcină, PrenaTest® este capabil să determine din sângele mamei numeroase anomalii cromozomiale, cu o precizie de peste 99%, precum:

 • Trisomia 21 – sindromul Down
 • Trisomia 18 – sindromul Edward
 • Trisomia 13 – sindromul Patau
 • Monosomia x – sindromul Turner
 • Trisomia XXX – sindromul Triplu X
 • Trisomia XXY – sindromul Klinefelter
 • Trisomia/sindromul XYY
 • Microdeleția 22q11.2 – sindromul DiGeorge.

Doctorul recoltează mamei doar 20 de ml de sânge, după care proba este trimisă în Germania, pentru procesare.

Prenatest teste screening genetic

PrenaTest® este un serviciu nou în portofoliul Cord Blood Center, dar un serviciu pe care ar trebui să-l acceseze absolut orice viitoare mămică. Din motivul ăsta, îți oferim șansa de a câștiga un test PrenaTest® Basic în valoare de 1690 de lei.

PrenaTest® Basic are o rată de detectare a trisomiei 21 (Sindromul Down) de 99,8%.

Mecanismul concursului este extrem de simplu, dar trebuie să îndeplinești câteva condiții:

 1. Sarcina să nu fie mai avansată de săptămâna 20.
 2. Să completezi datele personale în formularul de mai jos.
 3. Să dai un Share acestui articol prietenilor de pe Facebook 🙂

Atât, simplu și ușor!

Concursul are loc doar în perioada 19 – 25 septembrie, iar înscrierile se pot face atât online, cât și offline, la standul Cord Blood Center din cadrul târgului Baby Expo (21-24 septembrie, sala Polivalentă, București).

Mult succes!

Iată regulamentul concursului.

Citește mai mult
Live Stream Congresul Societatii Romane de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie

Transmisiuni de la cel de-al 5-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, (20-22 aprilie 2017)

În perioada 20-25 aprilie 2017, echipa de reprezentanți medicali Cord Blood Center a participat la cel de-al 5-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie de la Târgu Mureș.

Cu acest prilej, au fost realizate transmisiuni live direct din sala de conferințe:

Citește mai mult

O șansă în plus pentru Jack

Povestea lui Jack a început în urmă cu 2 ani şi jumătate, reprezentând înca un caz, care ar putea  contribuie la implementarea în viitor a noilor terapii bazate pe utilizarea celulelor stem pentru tratarea afecţiunilor neurologice la copii. Când s-a născut la Spitalul Mount Sinai din Toronto, Jack nu respira și nu răspundea la stimuli. Imediat după naștere medicii l-au luat de lângă mama sa, pentru a începe  resuscitarea. Aceștia au reușit să-i salveze viața, însă curând au fost puși în situația de a fi nevoiți să le transmită vești proaste lui Stephen Pankratz si Kim Kucher, părinții lui Jack .

Citește mai mult