In atentia clientilor Cord Blood Center !

Dragi parinti,
Dorim sa va informam cu privire la implementarea unor actiuni de imbunatatire a sistemului de administrare a facturilor emise si gestionare a incasarilor, initiate de catre departamentul financiar al companiei noastre, actiuni aflate in desfasurare in acest moment:
• Implementarea sistemului de trimitere a facturilor de depozitare anuala si crearea unui nou model de factura, cu un continut de informatii  medicale utile si un design mai prietenos.
Noul model contine:
o Informatii privind stocarea grefei
o Un scurt istoric al evolutiei cercetarilor si aplicatiilor terapiei cu celule stem
o Directii de cercetare si dezvoltare ale acestui domeniu medical

 • Semnarea parteneriatului  intre Cord Blood Center  si EOS KSI pentru
  o Administrarea facturilor
  o Administrarea incasarilor
  o Comunicarea eficienta cu clientii

In acelasi scop, vom implementa in cel mai scurt timp, si alte actiuni menite sa imbunatateasca permanent serviciile oferite catre dumneavoastra, in calitate de membru al Grupului International Cord Blood Center.

In cazul aparitiei unor erori sau neconcordante intre starea platilor cunoscuta de Dumneavoastra si cea comunicata prin e-mail/telefonic, va rugam sa ne semnalati aceste cazuri pentru a putea imbunatati procesul.

Va asiguram de tot sprijinul nostru si va stam la dispozitie cu orice informatie din acest domeniu.
Reactiile venite din partea clientilor care au primit informarea cu privire la noul mod de facturare ne incurajeaza sa continuam actiunea demarata. Va multumim !
Iata cateva dintre acestea:

„Ma bucura faptul ca se intampla aceste schimbari si sunt convinsa ca vor fi un succes atat pentru dumneavostra cat si pentru noi clientii, care, cel putin in cazul meu, simteau nevoia unor notificari sau e-mail-uri cu privire la plata facturilor si bilantul anual al datoriilor catre dumneavoastra. ”

„Idei foarte bune, asteptam implementarea!”

„Este bine ca faceti modificari, deoarece noi nu am primit factura pe anul acesta si chiar suntem interesati de stare celulelor stem. Asteptam emiterea facturii . Va multumesc”

„Sunt un client foarte multumit, care v-a recomandat cu caldura de fiecare data (cei 2 fini ai mei au prelevat celule cu ajutorul dvs.).

As vrea sa va fac o recomandare. Noul sistem este foarte bine pus la punct. Am primit factura pe mail si am primit si sms-ul. Am platit factura si ar fi extraordinar daca ati trimite un sms cu confirmarea primirii banilor. De fiecare data stau cu grija sa nu fie vreo problema.”

„Va multumesc pentru mail-ul de informare trimis de dvs. Apreciez eforturile Cord Blood Center de a veni in sprijinul clientilor cu cele mai bune si facile solutii.”

„Felicitari pentru initiativa!! Trimiterea facturilor pe e-mail mi-ar fi de mare ajutor.”

Un comentariu:
 1. Răspunde
  Ban Shirin Georgiana

  Buna ziua,
  Dorim sa actualizam datele de corespondenta deorece nu mai locuim la adresa din contract, cum se procedeaza?
  Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *