Programul Helping hand

Program pomocná ruka

Programul “Helping Hand” exprimă modul activ în care Cord Blood Center Group își propune să ofere asistență familiilor care ne-au acordat încrederea lor, în caz de necesitate  facilitând accesul la ultimele noutăți în domeniul cercetării celulelor stem perinatale și la noile tratamente potențial disponibile în cadrul studiilor clinice aflate în derulare.

În 2013, 3 copii la nivelul Grupului Cord Blood Center au beneficiat de acces la o nouă abordare terapeutică de avangardă, transfuzia  cu grefa proprie de sânge ombilical pentru Paralizie cerebrală făcând parte din domeniul de mare perspectivă a medicinei regenerative.

Cei 3 copii au beneficiat de tratament într-un centru medical de excelență în domeniul transplantului de sânge ombilical, la Duke University Hospital din Statele Unite, Cord Blood Center asigurând întreaga asistență medicală, administrativ -financiară și logistică necesară.

Pentru a face disponibilă șansa la acest tratament inovator și pentru alți copii din România și Slovacia, diagnosticați cu Paralizie cerebrală, Cord Blood Center Group a inițiat în premieră studii clinice de evaluare a siguranței și eficacității terapiei cu grefa proprie de sânge ombilical.

Până în prezent, la nivelul grupului 17 copii cu vârste cuprinse între 1 și 9 ani, din România și Slovacia, au putut beneficia de acest tratament experimental nou, oferindu-le o șansă în plus de recuperare.

Ești interesată să afli mai multe detalii? Contactează-ne la numărul de telefon 0364 710 206 în zilele lucrătoare între orele: 9.00-17.30. Înregistrează-te online aici.