„Când crește mi-ar plăcea să fie…” – Ofertă specială la pachetele de recoltare celule stem

Dacă urmează să devii mămică, probabil abia aștepți ca cel mic să spună „când mă fac mare vreau să fiu…”

Pe 1 iunie am sărbătorit Ziua Internațională a Copilului – o zi minunată în care copiii se bucură enorm, iar părinți se bucură de bucuria lor 

Ne-am gândit să vă propunem un exercițiu de imaginație și am pregătit și o ofertă care să meargă perfect cu prima lună calendaristică de vară și cu Ziua Internațională a Copilului!

Astfel, pe toată durata lunii iunie te invităm să spui tuturor „Când crește mi-ar plăcea să fie…” Doctor, polițist, pompier, inginer, șofer, agent de vânzări, profesor, politician, fotbalist, etc;

Noi te recompensăm cu 10% discount la pachetele de recoltare celule stem Classic, Gold, Platinum sau Diamond și șansa de a câștiga un pachet CBC Diamond în valoare de 4590 RON.

2 pași simpli

  1. Dă SHARE acestui articol pe Facebook și spune-le tuturor răspunsul la fraza „Când crește mi-ar plăcea să fie…”
  2. Completează formularul de mai jos și un reprezentant Cord Blood Center te va contacta pentru a-ți oferi mai multe informații.

Campania s-a încheiat. Câștigătoare kit-ului CBC Diamond, în valoare de 4590 Ron este doamna Mihai Andreea. Gânduri bune, sarcină ușoară și multă sănătate. Vă mulțumim!

La începutul lunii iulie 2019 vom extrage câștigătorul unui pachet CBC Diamond, în valoare de 4590 RON. La tombolă vor participa toate viitoarele mămici care achiziționează un pachet de recoltare celule stem în cadrul acestei campanii, în perioada 4 iunie 2019 – 30 iunie 2019.

Iată regulamentul campaniei.