Participăm la Baby Boom Show, ediția de toamnă. Iată oferta

Ne face deosebită plăcere să participăm la orice eveniment unde putem interacționa face-to-face cu dumneavoastră, mamele, tații și viitorii părinți din România! De fiecare dată învățăm ceva nou, iar asta ne ajută să ne îmbunătățim și să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim.

Cu multă bucurie vă invităm la Baby Boom Show 2023, ediția de toamnă!

Ca de fiecare dată, strângem toată echipa, din fiecare colț al României pentru a vă întâmpina cu cele mai noi informații, cele mai bune oferte, tombole cu premii atât pentru mămici, cât și pentru tătici. Că vă vom vorbi în diferite accente e clar, dar hai să vedem care sunt ofertele de care puteți beneficia la standul Cord Blood Center din cadrul Baby Boom Show.

Când și unde are loc evenimentul

Baby Boom Show este un eveniment special pentru mame, tați și viitori părinți, unde veți găsi fel de fel de servicii și produse care acoperă sarcina, nașterea și primii ani din viața copiilor.

Între 19 și 22 octombrie 2023, la Romexpo, Pavilionul Central, zeci de companii își prezintă serviciile și ofertele.

Pe lângă asta, cei care vizitează evenimentul se pot înscrie la numeroase tombole speciale.

Câștigă siguranță pentru familia ta!

În cadrul acest ediții fiecare viitoare mamă este invitată să se înscrie la tombola specială pentru șansa de a câștiga singurul pachet complet de recoltare celule stem la naștere: Red Diamond.

Pachetul permite recoltarea celei mai mari cantități și diversități de celule stem, prin recoltarea, procesarea și stocarea întregului țesut placentar, alături de sângele din placentă, sânge și țesut de cordon ombilical.

În placentă sunt și celule stem imuno-evazive, ceea ce înseamnă că ar putea fi utilizate pentru tratarea bolilor la oricare membru al familiei tale.

Oferta Cord Blood Center: protejează-ți familia pe viață!

Venim la Baby Boom Show ediția de toamnă cu cele mai mari discounturi de până acum: până la 5.100 de lei. Pachetele vor putea fi achiziționate și în 12 rate.

Totodată, am pregătit câte un cadou special pentru cei care ne aleg serviciile. Garantat.

Nu în ultimul rând, am pregătit o tombolă specială pentru viitorii tați care aleg să se informeze despre opțiunile de protecție a familiei. Premiul este o bormașina Makita, cu 2 acumulatori, pentru toate proiectele de bricolaj care cu siguranță vor apărea.

Regulamentul campaniei

Regulamentul tombolei „Câștigă siguranță pentru familia ta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *