Primăvara începe cu tine… la Baby Boom Show, în București

5-8 martie 2020, București, Romexpo, pavilionul B1, standul 6A – Cord Blood Center are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a târgului Baby Boom Show!

Vom aduce toți reprezentanții medicali din România într-un singur loc. Adăugăm niște oferte excelente, o tombolă cu zeci de premii și un spațiu relaxant în care viitorii părinți vor obține informații medicale despre „De ce este important să recoltăm celule stem la naștere”.

Citește în continuare pentru a afla detalii despre ofertele Cord Blood Center disponibile la Baby Boom Show.

Recoltarea placentei – unică în Europa

Pachetul de servicii Red Diamond a fost deja ales de sute de viitori părinți din România care au conștientizat cât de important este să facă orice le stă în putere pentru a acorda copilului o șansă în plus.

Red Diamond este oferit în exclusivitate de Cord Blood Center și presupune recoltarea la naștere a:

  • Sângelui de cordon ombilical (celule stem hematopoietice),
  • Sângelui din placentă (celule stem hematopoietice),
  • Țesutului de cordon ombilical (celule stem mezenchimale),
  • Țesutului placentar – întreaga placentă (celule stem hematopoietice, celule stem mezenchimale, celule stem progenitoare endoteliale).

Astfel, se recoltează toate produsele biologice disponibile la naștere, iar prin procesare se pot obține până la 25 de unități stocate în condiții de criogenie. Astfel, utilizările pot fi multiple.

Pachetul de servicii Red Diamond va avea o reducere de 900 RON, în perioada 05-10 martie 2020.

Informații medicale de la reprezentanți medicali

Cord Blood Center a pus bazele acestui serviciu medical în România. Am fost primii care le-am explicat medicilor de ce este importantă recoltarea și cum ar trebui să fie efectuată.

La Baby Boom Show vor fi prezenți toți reprezentanții medicali Cord Blood Center de pe teritoriul României – oameni care zi de zi merg în spitale și discută cu medicii.

Astfel, puteți fi siguri că veți discuta cu oameni care sunt experimentați și vă pot oferi informații medicale concrete – pe bune – despre importanța recoltării, utilizări și perspective de viitor.

Curs Gratuit pentru viitoarele mămici

Am hotărât să vă oferim cât mai multe informații folositoare, căci ne place să credem că o mămică informată este o mămică pregătită și relaxată.

Doctor Mihaela Roșu – medic specialist neonatolog cu peste 20 de ani de experință, va susține un curs gratuit pentru viitoarele mămici: „Prima întâlnire cu bebe”.

Mai sunt doar câteva locuri disponibile, așa că dacă vrei să participi va trebui să te înscri cât de repede posibil. Click pentru detalii.

P.S. Cursul este de la ora 11,00, vineri, 6 martie. Pregătim și niste cadouri și surprize, imediat după prezentarea doamnei doctor!

Tombolă cu zeci de premii

Cui nu-i place să câștige?!

Alege serviciile Cord Blood Center în cadrul Baby Boom Show și vei fi automat înscrisă la tombola prin care poți câștiga unul dintre cele 20 de scaune auto pentru bebe.

Scaunele au toate certificările de siguranță și pot fi utilizate încă de la naștere.

Vrei o șansă în plus de a câștiga?

Nimic mai simplu: lasă-ne să surprindem într-o poză momentul în care ai făcut cea mai grozavă alegere pentru bebe și să o postăm pe pagina de Facebook Cord Blood Center și îți oferim o șansă în plus la tombolă!

Aducem târgul în toată România

Vom încerca să fim LIVE pe pagina de Facebook Cord Blood Center în fiecare zi. Unele video-uri vor fi mai scurte, altele mai lungi, dar de fiecare dată vă vom oferi informații medicale.

În timpul acestor transmisiuni indiferent de colțul României în care te afli, e destul să ne lași un comentariu și vom discuta ca și cum ai fi la Baby Boom Show. Vei beneficia de aceeași ofertă, vei primi aceleași informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *