Pachetul CBC GOLD

Sange ombilical + Sange placentar

Prin pachetul CBC GOLD se obține o grefă de sânge ombilical și sânge placentar. Prin acest pachet se asigură recoltarea întregii cantități de sânge rămase în cordonul ombilical și în placentă. Astfel se prezervă numărul maximal de celule stem hematoformatoare utilizabile pentru transplant, prezente nativ în sângele colectat la naștere.

Avantajul asigurat de pachet constă în asigurarea unei grefe maximale de celule stem hematoformatoare, testele efectuate evidențiind o creștere cu peste 15 % a parametrilor cantitativi, comparativ cu grefa obținută prin procedura clasica de recoltare a sângelui ombilical.

Avantajul depozitării Duo (depozitarea grefei în 2 pungi de criogenare) este inclus în pachetul CBC GOLD cu condiția recoltării unui volum de sânge mai mare de 40 ml.

Consultă indicațiile terapeutice actuale ale grefelor de celule stem hematoformatoare.

 • Recoltare de sânge din cordonul ombilical
 • Recoltare de sânge din placentă
 • Până la 40 % mai multe celule recoltate (comparativ cu pachetul CBC Classic)
 • Grefa de sânge crioprezervată și stocată în 2 pungi de criogenare (depinde de volumul de sânge recoltat)
 • Acces gratuit la Programul Suport – până la 185.000€ ajutor financiar pentru transplant autolog

Vezi specimenul contractului

Pachetul CBC GOLD

Preț pachet: 3.948 lei

Taxă anuală: 460 lei

Ai întrebări sau ai nevoie de consultanță gratuită de specialitate? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de către un reprezentant medical în cel mai scurt timp.
  Opțional: Dacă aveți deja întrebări, le puteți nota mai jos

  Sunt de acord cu procesarea datelor personale în scopuri de marketing. Detalii
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.