Chat with us, powered by LiveChat

PrenaTest® – Teste neinvazive de screening genetic prenatal

Prenatest teste screening genetic
Opțiuni PrenaTest®

Dacă aveți intrebări cu privire la testele neinvazive de screening genetic sau dacă doriți să comandați, vă rugăm să ne contactați la nr. 0364 710 206, sau scrieți-ne când vă putem suna noi, în formularul de mai jos.








  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.

  1. Ce este PrenaTest®?

  Dragă viitoare mămică,

  În următoarele luni vei trăi momente emoționante și înduioșătoare. Medicul tău îți va oferi tot suportul de care ai nevoie și îți va furniza informații despre testele prenatale care le poți efectua înainte de nașterea copilașului. Scopul acestor teste este de a examina sănătatea și dezvoltarea copilașului tău, depistând din timp eventualele riscuri.

  Pe această pagină vei găsi informațiile de bază despre PrenaTest®, o procedură sigură și inofensivă pentru copilașul tău.

  PrenaTest® te poate ajuta să scapi de grijile legate de posibilele probleme de sănătate ale copilașului tău. Înainte de a continua lectura, dorim să îți aducem la cunoștință două aspecte foarte importante:

  • Aproape toți copiii se nasc sănătoși.
  • Peste 98% din rezultatele obținute prin efectuarea PrenaTest® sunt normale, chiar dacă examinăriile anterioare au indicat o suspiciune inițială.

  Află mai multe despre PrenaTest® citind în continuare și solicită mai multe informații și consiliere de la medicul tău ginecolog.

  2. Beneficii

  PrenaTest® este unul dintre cele mai apreciate teste neinvazive de screening genetic prenatal din Europa.

  De ce ar trebui să-l alegi și tu? Simplu:
  Neinvaziv și lipsit de riscuri pentru mamă sau bebe
  ✔ Peste 99% rată de detectare
  ✔ Se recoltează doar 20 ml de sânge
  ✔ Kitul de recoltare îți este livrat la domiciliu (transport gratuit)
  Procesarea are loc în Germania, folosind tehnologii de ultimă generație
  ✔ Rezultatul este interpretat de către medicul tău ginecolog
  Calitate și precizie germană
  ✔ Poți afla și sexul bebelușului
  ✔ Se poate efectua după săptămâna a 9-a de sarcină

  3. De ce să alegi PrenaTest®?

  Prenatest teste screening genetic

  PrenaTest® este potrivit pentru toate viitoarele mămici. Totuși, multe femei decid să efectueze PrenaTest® datorită vârstei sau unor rezultate anterioare, anormale.

  Gradul ridicat de precizie a  PrenaTest® a fost dovedit în numeroase studii clinice. În plus, testul a fost aprobat de un organ de control independent, care acționează în numele autorităților publice.

  Studiile arată că din 1000 de probe de sânge testate în cazul sarcinilor unice, rezultatul detectării trisomiilor 13, 18 si 21, a fost corect în cazul a 998. Asta înseamnă o rată de detectare de 99,8%. De asemenea, a fost verificată calitatea testului în cazul sarcinilor gemelare, iar rezultatul a fost corect pentru toate probele de sânge testate.

  Acuratețea  PrenaTest® în cazul aberațiilor numerice cromozomilor care determină sexul copilului (X/ Y), este într-o anumită masură mai mică decât pentru detectarea trisomiilor 13, 18 și 21. Un alt studiu clinic arată că 22q11.2 microdeleție a fost de asemenea detectată corect în toate probele de sânge.

  4. Indicații PrenaTest®

  Începând după a 9-a săptămână de sarcină, PrenaTest® poate determina din sângele matern:

  ◎ Trisomia 21 – sindromul Down
  ◎ Trisomia 18 – sindromul Edward 
  ◎ Trisomia 13 – sindromul Patau
  ◎ Monosomia x – sindromul Turner
  ◎ Trisomia XXX – sindromul Triplu X
  ◎ Trisomia XXY – sindromul Klinefelter
  ◎ Trisomia/sindromul XYY
  ◎ Microdeleția 22q11.2 – sindromul DiGeorge*
  *Detectarea cu precizie a sindromului DiGeorge este o analiză gratuită, condiționată de o cantitate minimă de ADN fetal liber în sângele matern de 11%

  5. Unde și cum se va efectua testarea?

  Simplu, rapid, precis 
    Obține claritate pe întreaga perioadă a sarcinii în doar trei pași:
  1. Informații, consiliere, recoltare eșantion sânge
  💡 Medicul și specialiștii Cord Blood Center îți vor oferi consiliere și infomații complete privind diagnosticarea genetică. Întregul kit PrenaTest® îți este livrat la domiciliu. Te programezi pentru recoltarea celor 20 ml de sânge periferic într-o zi de
  luni sau marți. După recoltare, ne anunți telefonic și trimitem curierul să ridice coletul. 
  2. Analiza de laborator
  😷 PrenaTest se efectuează în Germania, folosind tehnologii de ultimă generație, de îndată ce eșantionul de sânge ajunge în laborator.
  3. Rezultatul testului
  👶 Medicul va fi informat despre rezultatul testului imediat după finalizarea analizei și îți va oferi informații de specialitate cu privire la rezultatele obținute.

  6. Cum pot comanda PrenaTest®?

  TelefonicScreening Test, prin email sau prin completarea formularului de comandă puteți să ne transmiteți cererea, precizând opțiunea pentru care ați optat.

  Contactați-ne pentru informații suplimentare

  Kitul special, cu ghidul de recoltare și datele de contact pentru anunțarea prelevării se vor expedia prin curierat rapid pe adresa ta de corespondență.

  Kitul se va păstra într-un loc răcoros, ferit de lumina soarelui și se va înmâna personalului medical.

  După recoltare, completarea formularului și ambalarea conform instrucțiunilor, kitul de recoltare se va păstra la temperatura camerei. Este extrem de important ca recoltarea să aibă loc doar în zilele de luni sau marți.

  Kitul se va transporta la laborator în cel mai scurt timp, după anunțarea recoltării persoanei de contact menționată pe instrucțiunile de recoltare.

  Rezultatul este comunicat direct medicului ginecolog, de regulă, în termen de 6-10 zile din momentul în care proba a ajuns în laboratorul EuroFins LifeCodexx din Germania.

  7. Despre Eurofins LifeCodexx

  Începând din anul 2010, EuroFins LifeCodexx Gmbh a dezvoltat în Germania teste genetice prenatale de cea mai înaltă calitate care permit femeilor să fie informate la începutul sarcinii de eventualele riscuri și să decidă independent.

  Din acest motiv, EuroFins LifeCodexx Gmbh colaborează îndeaproape cu ginecologi, specialiști în medicina prenatală, geneticieni și experți din Germania pentru a oferi femeilor interesate cel mai bun sprijin posibil.

  Abordarea EuroFins LifeCodexx Gmbh este plină de compasiune, respect și stimă, în special pentru graviduțe și pentru familiile lor, precum și pentru medicii lor și publicul interesat.

  EuroFins LifeCodexx Gmbh | Line-Eid-Straße 3 | 78467 Konstanz

  www.lifecodexx.com

  Opțiuni și preț PrenaTest®

  Opțiune PrenaTest®
  Basic
  Extra
  Complete
  Trisomia 21
  Trisomiile 13, 18
  Distribuția eronată a cromozomilor care determină sexul
  22q11.2 microdeleție*
  Determinarea sexului
  Sarcină unică
  Sarcină gemelară
  Fertilizare in vitro
  Preț 1690 Ron 2990 Ron 3450 Ron

  *Detectarea cu precizie a sindromului DiGeorge este o analiză gratuită, condiționată de o cantitate minimă de ADN fetal liber în sângele matern de 11%

  Sunt interesată