Ultimele noutăți

gravida zen curs baby boom

Seminar Gratuit pentru viitoare mămici: Gravida ZEN

Mamă relaxată, bebe sănătos!

Prima ediție din 2019 a târgului Baby Boom Show se apropie cu pași repezi. Am reușit să pregătim multe surprize și lucruri faine pentru viitoarele mămici.

Una dintre aceste surprize este seminarul gratuit intitulat „Gravida ZEN”.

Seminarul va fi susținut de către doamna doctor Ioana Vârtosu – de profesie medic, în viața de zi cu zi vânzător de vise și cerșetor profesionist, iubește copiii peste măsură. Debordând de energie pozitivă și proactivitate, Ioana este un exemplu puternic de dăruire și compasiune. Iubirea care o poartă copiilor se zărește pe chipul ei în fiecare moment, inspirându-i și pe cei din jurul său de a ajuta, de a oferi celorlalți, de a fi mai buni.

Seminarul va avea loc în cadrul târgului Baby Boom Show, vineri, 5 aprilie, între orele 17,00 si 18,30, în sala de conferințe amplasată la etajul 1.

Rezervă-ți locul la seminar

Numărul de locuri încă disponibile este limitat!

Citește mai mult
Baby Boom Show Primavara

Baby Boom Show – evenimentul anului pentru întreaga familie! Între 4 și 7 aprilie, în cel mai nou pavilion din ROMEXPO

Primăvara aceasta, Baby Boom Show – cea mai mare expoziție pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani – anunță o editie impresionantă.

Baby Boom Show – în casă nouă cu multiple facilități pentru vizitatori

Începând cu 2019, Baby Boom Show are loc în unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1. Pe lânga un look modern, pavilionul expozițional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii târgului. Începand cu accesul mult mai ușor în cadrul evenimentului și până la o sală de conferințe ce ține pasul cu noile dotări tehnologice, pavilionul permite spații mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza în standuri mult mai atractive și o sectorizare ușor de urmărit pentru viitorii participanți la eveniment.

Baby Boom Show – 151 de companii și-au confirmat participarea

Cu mai bine de o lună înainte de deschiderea oficială, peste 150 de companii și-au confirmat deja prezența, iar înscrierile continuă!

Cărucioare, scaune auto, mobilier și decorațiuni, maternități și bănci de celule stem, îmbrăcăminte și încălțăminte, alimentație, jocuri și jucării, edituri, librării și multe, multe altele îi vor aștepta cei peste 10.000 de vizitatori preconizați ai ediției de primăvară.

Baby Boom Show – servicii medicale și cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show înseamnă mai mult decât o expoziție. Este un eveniment pentru întreaga familie, ce pune accent pe responsabilitate și informare corectă.

Astfel, peste 20 de specialiști sunt alături de vizitatorii târgului, oferind evaluări medicale, dar și susținând cursuri și seminarii, toate gratuite, pe întreg parcusul celor patru zile de eveniment.

Evaluari de logopedie și kinetoterapie, cursuri de puericultura, curs de alăptare, cursuri de psihologie sau prim-ajutor sunt doar o mică parte din paleta informațională oferită în cadrul ediției de primăvară Baby Boom Show.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 si 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

  • Accesul în cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza înregistrării online doar pentru zilele de joi și vineri.
  • PRET BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesati: www.babyboomshow.ro

Citește mai mult
laborator de informatica cord blood center

Moș Nicolae a purtat haine de Cord Blood Center pentru 120 de copii

Situația învățământului din România este una… specială. Cu siguranță ați văzut la rândul vostru reportajele despre fel de fel de condiții în care cei mici învață să fie mari.

Pe sfârșit de 2018, echipa Cord Blood Center România și-a propus să contribuie măcar puțin la îmbunătățirea experienței educaționale a câtorva copii mai puțin norocoși.

A fost un proiect care ne-a umplut inimile de bucurie, motiv pentru care vrem să împărtășim întreaga poveste.

Citește mai mult
concurs cbcrofamily 2018

#CBCRoFamily – Concurs cu premii pentru cei mici

2018 se apropie cu pași repezi de final. Parcă mai zilele trecute ne făceam planuri pentru lunile ianuarie, februarie, martie…

Dar nu are rost să zăbovim, căci ultimele săptămâni din an sunt cele mai frumoase, nu doar pentru cei mici, ci pentru fiecare familie în parte. Decembrie este, practic, luna familiei – perioada în care ne bucurăm de magia sărbătorilor.

Citește mai mult
super concurs pentru gravide

Concurs „Stem Cell Awareness Month” – Zeci de premii în valoare de mii de lei

În luna octombrie se sărbătorește „International Stem Cells Awareness Day” – un bun prilej de a realiza că domeniul celulelor stem este probabil revelația secolului și un foarte mare pas înainte pentru omenire.

Sute de milioane de euro sunt investiți în marile centre de cercetare din lume pentru a descoperi întreg potențialul acestor celule.

Cord Blood Center dorește să marcheze această ocazie specială printr-un concurs foarte interesant și educativ. Participarea este super simplă, iar „în joc” sunt premii în valoare de mii de lei!

Citește mai mult
ziua portilor deschise cord blood center cluj-napoca

„Ziua Porților Deschise” la Cord Blood Center București

Pe 15 și 16 septembrie 2018, îți oferim ocazia să treci pragul primei bănci de celule stem din București.

Participarea este gratuită, dar numărul de locuri disponibile este limitat.

Vei vedea aparatura modernă pe care o folosim, condițiile și tehnologiile în care se face depozitarea grefelor de celule stem. Medicul specialist vă va prezenta întreg circuitul celulelor stem, din momentul în care ajung în laborator și până la criogenare.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Un consultant Cord Blood Center vă va apela telefonic pentru a stabili toate detaliile necesare.

Toate locurile au fost rezervate. Va multumim!

Citește mai mult