Contact pentru părinți

Dorești să stabilești o întâlnire cu un reprezentant medical?

Poți stabilit cu ușurință o întâlnire cu reprezentantul medical din zona ta pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de servicii și utilitatea celulelor stem:

Contact: 0739.853.208

Preferați să aflați detalii telefonic?

Pentru informații suplimentare referitoare la contracte, aspecte financiare sau serviciile oferite de Cord Blood Center, vă rugăm să completați următorul formular. În cel mai scurt timp, veti fi contactati de catre departamentul nostru de Servicii Clienti.

Contact: 0364 710 206, 0377 100 075 și office@cordcenter.ro.

Program relații cu clienții / programări: Luni – vineri: 9.00 – 17.00  Sunt  Sunt de acord cu procesarea datelor personale în scopuri de marketing. Detalii

  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.

  Vizitează sediile Cord Blood Center din Cluj-Napoca sau București

  De asemenea, dacă doriți informații suplimentare despre serviciile Cord Blood Center, vă invităm la o cafea sau un ceai la unul dintre birourile noastre din România:

  Birou Cluj – Str. Târnavelor nr. 39, Cluj-Napoca

  Birou București – Str. Ramuri Tei nr. 20, et 3, Sector 2, București

  S.C. Cord Blood Center Laboratories S.R.L.
  CUI: RO33879322
  J12/810/2017

  Urmărește-ne pe:

  Facebook    YouTube    Pinterest    Twitter    LinkedIn