Programul de recoltare direcționată – iCBC

Macko - Program bezplatných indikovaných odberovCord Blood Center Group oferă acum posibilitatea procesării și depozitării sângelui ombilical în condiții de gratuitate în anumite situații specifice.

Programul este destinat doar pentru viitoarele mame, cu condiția încadrării în cel puțin una dintre următoarele situații:

 • Aveți în îngrijire un prim copil diagnosticat cu una din indicațiile standard de utilizare a celulelor stem,
 • Nașterea survine înainte de începutul săptămânii 28 de sarcină, sau
 • Nou născutul a avut Scorul Apgar < 5, la 5 minute dupa naștere.
Copiii care se nasc prematur prezintă un risc mai crescut de dezvoltare ulterioară a tabloului clinic de paralizie cerebrale.
Paralizia cerebrală este o boală neurologică caracterizată prin grade diverse de afectare ale mișcării, mobilității, posturii și echilibrului, ca urmare a unei leziuni sau unui defect neprogresiv la nivelul creierului imatur aflat în plin proces de dezvoltare, având o incidență de 2-3 cazuri /1000 nașteri1.


Zaregistruj te sa

1. Înregistrare:

gratuită prin contactarea serviciului de relații clienți sau a reprezentantului medical zonal

V prípade problému

2. Condiții de participare:

 • copil diagnosticat cu una din indicațiile standard de utilizare a
  celulelor stem
 • naștere prematură
 • scor Apgar mic
Odber zdarma

3. Beneficii:

Pregătirea și stocarea grefei de sânge ombilical în condiții de gratuitate, cu disponibilitate imediată în cazul stabilirii indicației terapeutice.

STATISTICI:

Prevalența Paraliziei cerebrale la copiii născuti sub 28 de săptămâni este 10 %.2 La nou născuții având scorul Apgar <5, incidența este de 10 %.3

AVANTAJELE PROGRAMULUI iCBC:

Copiii incluși în program vor putea beneficia atât de disponibilitatea unei grefe de sânge ombilical cât și de acces rapid la tratament (în cadrul studiilor clinice inițiate de Cord Blood Center Group sau în cadrul altor studii aflate în desfășurare. În studiul clinic pot fi incluși în vederea administrării grefei de sânge ombilical doar copiii având grefa de sânge ombilical procesată integral și depozitată de către Cord Blood Center Group.

ATENȚIE!

Recoltarea în condițiile descrise în cadrul Programului poate fi oferită numai în cazul în care viitoarea mamă alege să facă parte din Program până la sfârșitul săptămânii 24 de sarcină și după validarea de către Cord Blood Center Group a condițiilor de eligibilitate.

În cazul în care dorești să primești mai multe detalii sau să participi în acest Program, te rugăm:

Sau

 • Să completezi cu datele tale personale formularul de mai jos:


  Sunt de acord cu procesarea datelor personale în scopuri de marketing. Detalii
  * câmpuri obligatorii
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.

  *Prin completarea acestui consimtamant informat imi exprim in mod expres si fara echivoc acordul ca datele mele personale sa fie folosite in scopul includerii mele in acest program. Acordul a fost oferit voluntar, pentru o perioada de timp nelimitata si declar pe propria raspundere ca datele personale furnizate sunt reale si corecte.
  Mama are dreptul sa revina asupra deciziei privind acordearea consimtamantului oferit si o poate face adresandu-se direct Cord Blood Center (Cluj-Napoca, str. Eftimie Murgu, nr 2A, tel 0364 710 206 sau prin E-mail la office@cordcenter.ro )
  Cord Blood Center se obliga sa utilizeze datele personale doar in scopul mentionat mai sus. CBC Laboratories este operator autorizat sa prelucreze date cu caracter personal, inregistrat sub nr. 11435 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Ești interesată să afli mai multe detalii? Contactează-ne la numărul de telefon 0364 710 206 în zilele lucrătoare între orele: 9.00-17.30. Înregistrează-te online aici.