Certificări și opiniile experților

Cord Blood Center reprezintă garanţia excelenţei și a profesionalismului, confirmate de experiența de peste15 ani în domeniul recoltării, procesării, stocării și eliberării grefelor de celule stem pentru utilizare terapeutică.
În iulie 2008 a fost inaugurată la Cluj Napoca prima bancă de celule stem din România, pentru ca în 2009 să deschidem cea de a doua bancă, la Otopeni
Acreditările actuale de funcționare ale celor 2 bănci au fost emise de Ministerul Sănătății prin Ordinul Nr. 712 din 13 iulie 2012, în completarea căreia a fost transmisă adresa 901/ 10.06.2014 de catre Agenția Naționala a Transplantului.

ORDIN MS 712 2012
Prelungire autorizare CBC Lab 5 ani.pdf

NetCord

NetCord Informarea oficiala prin care Slovak Placental Haematopoetic Stem Cell Registry a devenit membru al Fundatiei Internationale NetCord. Aceasta organizatie non profit, internationala a bancilor si registrelor de sange ombilical este responsabila de definirea standardelor de calitate in domeniul bankingului de sange ombilical si de promovarea cercetarii in acest domeniu.

Bone Marrow Donors Wordlwide (BMDW)

Bone Marrow Donors Wordlwide (BMDW)Documentul oficial prin care Slovak Placental Haematopoetic Stem Cell Registry a devenit membru al Bone Marrow Donors Worldwide (BMWD), baza de date a donatorilor si a grefelor de sange ombilical donate existente la nivel mondial.

Ești interesată să afli mai multe detalii? Te rog să ne contactezi la numărul de telefon 0364 710 206.