Școala Mamei

Bezplatné prednášky pre prípravu budúcich rodičov

Sarcina este una dintre cele mai frumoase și complexe perioade din viața unei femei și a unui cuplu. Ne place să credem că cele 9 luni de zile în care o viață ia naștere ar trebui să fie o perioadă plină de bucurii, fără incertitudini sau griji.

Clinica Gynia, în parteneriat cu Cord Blood Center, aduc Școala Mamei și în online

Cursuri perinatale pentru viitori părinți, susținute de cadre specializate, pe care le poți urmări din confortul casei tale, atât de pe laptop, cât și de pe telefon.

Participarea este gratuită

De ce să participi? Simplu:

  • Obține sfaturi și informații utile de la medici, moașe, asistente, psihologi, nutriționiști și kinetoterapeuți,
  • În fiecare lună, o sesiune va fi dedicată exclusiv tăticilor, putând astfel obține certificat de puericultură – prin care beneficiază de 10 zile libere după nașterea bebelușului
  • Sesiuni de gimnastica gravidei, metode de relaxare și tehnici de respirație benefice pentru ameliorarea durerii din timpul nașterii

Sesiunile se vor desfășura pe platforma Zoom, iar pentru înscriere trebuie doar să completați formularul de mai jos:

În curând

Iată sesiunile care urmează

DatăTitlu sesiunePrezintă

Informarea și educarea viitorilor părinți sunt scopul acestor prezentări. Dar pentru a păstra lucrurile active, vom pregăti și concursuri și sesiuni interactive, astfel ca la finalul cursului, să aveți atât amintiri plăcute, cât și un cadou frumos, și un bagaj de informații adecvat pentru ca perioada de sarcină să fie relaxantă.

Ești interesată să afli mai multe detalii? Contactează-ne la numărul de telefon 0364 710 206 în zilele lucrătoare între orele: 9.00-17.30. Înregistrează-te online aici.