Părinţi

Dr. Andreea Florian

“Sunt Dr. Florian Andreea, medic specialist Obstetrică-Ginecologie și asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, având peste 10 ani de experiență în domeniu.

Nașterea este un moment unic și magic pentru fiecare mămică. În momentul în care bebe vine pe lume realizezi că ai face orice să-l știi sănătos, în siguranță și fericit, deoarece asta îți oferă ție putere.

Am ales să recoltez celule stem din sângele de cordon ombilical, țesutul de cordon ombilical și sângele din placentă la naștere. Consider că este foarte important ca bebelușul să aibă o rezervă de sănătate care să-l ajute în tratarea a zeci de boli grave. Recoltarea și stocarea de celule stem este ca o asigurare de viață pentru copil – sper să nu trebuiască să o folosesc vreodată, dar e important să o am.

Am colaborat cu drag cu Cord Blood Center – prima și cea mai mare bancă de celule stem din România, datorită experienței vaste pe care o au în domeniu și profesionalismului de care au dat dovadă.

Recoltarea este efectuată de către personalul medical care asistă nașterea și este lipsită de riscuri sau durere. În lipsa recoltării, această rezervă de sănătate este considerată deșeu biologic și se pierde. Recomand cu drag tuturor gravidelor să aleagă recoltarea de celule stem la naștere pentru viitorul bebelușului lor.”

Letitia Zaharia
Letitia Zaharia

"Am ales sa recoltez celule stem la nasterea fetitei mele pentru a avea o "centura de siguranta"...

Sanda Ladosi
Sanda Ladosi

Sanda Ladosi si-a indeplinit marele vis cand a devenit mama. Aceasta are in prezent doi copii sanatosi...

Luminita Anghel
Luminita Anghel

Luminita Anghel a ales Cord Blood Center pentru a pune o centura de siguranta baietelului pe care...

Parents
Claudiu CORNOIU

Va multumim pentru prilejul de a vizita banca de celule stem din Bucuresti. Atat eu cat si sotia...