Părinţi

Familia Cojocar

Viața e darul lui Dumnezeu! Suntem datori să prețuim, să apărăm și să luptăm pentru viață!

Realitatea cotidiană ne arată că necazul și boala macină și distrug viața.

Prudența și dorința de a fi bine copilașilor noștri a făcut această colaborare frumoasă între credința noastră în Dumnezeu și nădejdea noastră în posibilitățile incredibile ale științei medicale.

Colaborarea noastră cu Cord Blood Center a început în anul 2009 când a venit pe lume primul nostru copilaș pentru care, ca orice părinți la început de drum, ne doream tot ce este mai bun. Așa am ajuns să aflăm și de Cord Blood Center și, deși acesta este genul de investiție de care nu dorești să ai vreodată nevoie, am considerat că ar fi un cadou potrivit la început de drum, o ”plasă de siguranță” pentru viitor. 

Totul a fost foarte simplu din prima clipă, am primit contractele, kitul, recoltarea a decurs fără probleme și comunicarea cu Cord Blood Centar o fost, în general, ireproșabilă. Apoi au venit și următorii copilași și așa, pe rând, am hotărât să recoltăm celule stem pentru toți cinci. Mulțumim Cord Blood Center pentru frumoasa colaborare din toți acești ani și ne bucurăm să avem ocazia să colaborăm și pentru cel de-al șaselea copilaș care urmează să se nască la finalul lui Octombrie.

Veronica Cojocar

Luminita Anghel
Luminita Anghel

Luminita Anghel a ales Cord Blood Center pentru a pune o centura de siguranta baietelului pe care...

Maria Coman
Maria Coman

"Sper din tot sufletul să fie o investiţie proasta … Adică să nu avem niciodată nevoie să...

Dr. Ioan Lăncrăjan

Gravidelor care-mi cer informații despre acest subiect le spun că Romania este printre puținele țări din Europa unde există positibilitatea de a recolta la naștere întreaga placentă, împreună cu sângele și țesutul de cordon ombilical.