Pachetul RED DIAMOND

Sange ombilical + Sange placentar + Tesul de cordon ombilical + Testul placentar

Prin Pachetul CBC RED DIAMOND, oferit în exclusivitate se obține o grefă de sânge ombilical și sânge placentar, ca sursă de celule stem hematoformatoare, o unitate de țesut de cordon ombilical, sursă de celule stem mezenchimale și o unitate de tesut placentar, sursă de celule stem derivate din placentă.

Avantajele oferite de pachet constau în:

 • Asigurarea celui mai mare număr și a celei mai mari diversități a tipurilor de celule stem, din surse diferite disponibile la naștere.
 • Optimizarea posibilităților de decizie medicală
 • Multiple posibilități de utilizare terapeutică
 • Placenta este “sanctuarul” celor mai primitive celule stem provenind din structuri embrionare diferite, având o capacitate mai mare de proliferare și de diferențiere celulară, cu menținerea stabilității genetice și absența riscului tumorigen
 • Posibilități de utilizare autologă (proprie) și alogeneică (de către alți membrii ai familiei) a unităților de țesut

Avantajul depozitării Duo (depozitarea grefei de sânge în 2 pungi de criogenare) este inclus în pachetul CBC RED DIAMOND cu condiția recoltării unui volum de sânge mai mare de 40 ml.

Consultă indicatiile terapeutice actuale ale grefelor de celule stem hematoformatoare și perspectivele de utilizare terapeutică a celulelor stem mezenchimale și a celulelor stem derivate din placentă.

 • Recoltare sânge din cordonul ombilical
 • Recoltare sânge din placentă
 • Recoltare țesut de cordon ombilical
 • Recoltare placentă
 • Cea mai diversă gamă a tipurilor de celule stem disponibile la naștere
 • Cel mai mare număr de celule stem disponibile la naștere
 • Grefa de sânge crioprezervată și depozitată în 2 pungi de criogenare, unități de țesut crioprezervate și stocate în mai multe pungi de criogenare și criotuburi (potențial de utilizări multiple)

Vezi specimenul contractului

Pachetul RED DIAMOND

Preț pachet: 17.600 Ron

Taxă stocare: 1.450 Ron/ an
Vezi opțiuni de achiziție

Ai întrebări sau ai nevoie de consultanță gratuită de specialitate? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de către un reprezentant medical în cel mai scurt timp.

  Numele si prenumele dumneavoastra

  Adresa de e-mail

  Numarul de telefon

  Orasul unde va avea loc nasterea

  Opțional: Dacă aveți deja întrebări, le puteți nota mai jos

  Sunt de acord cu procesarea datelor personale în scopuri de marketing. Detalii


  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.