Pachetul CBC PLATINUM

Pachetul PLATINUM

Prin Pachetul CBC PLATINUM se obține o grefă de sânge ombilical, ca sursă de celule stem hematoformatoare și o unitate de țesut de cordon ombilical, ca sursă de celule stem mezenchimale.

Avantajul oferit de pachet constă în:

 • Diversitate: celule stem hematopoietice și mezenchimale
 • Gamă de afecțiuni tratabile extinsă,
 • Acces gratuit la Programul Suport – până la 185.000€ ajutor financiar pentru transplant autolog.

Consultă indicațiile terapeutice actuale ale grefelor de celule stem hematoformatoare și a perspectivelor de utilizare terapeutică a celulelor stem mezenchimale

 • Recoltare sânge din cordonul ombilical
 • Recoltare țesut de cordon ombilical
 • Spectru mai larg al tipurilor de celule stem
 • Grefă de sânge crioprezervată și stocată într-o pungă de criogenare, unitate de țesut de cordon ombilical crioprezervată și stocată în criotuburi (potențial de utilizări multiple)
 • La cerere, depozitarea grefei de sânge ombilical se poate realiza în 2 pungi (opțiunea depozitării DUO)

Vezi specimenul contractului

Pachetul CBC PLATINUM

Preț pachet: 4.092 lei

Taxă anuală: 460 lei

Ai întrebări sau ai nevoie de consultanță gratuită de specialitate? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de către un reprezentant medical în cel mai scurt timp.
  Opțional: Dacă aveți deja întrebări, le puteți nota mai jos

  Sunt de acord cu procesarea datelor personale în scopuri de marketing. Detalii
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.