Chat with us, powered by LiveChat
Premium odber tkanivo pupocnika

Pachetul CBC DIAMOND

Sange ombilical + Sange placentar + Tesul de cordon ombilical

Prin pachetul CBC DIAMOND, oferit în exclusivitate de Cord Blood Center Group, se obține o grefă de sânge ombilical și sânge placentar, ca sursă de celule stem hematoformatoare și o unitate de țesut de cordon ombilical, sursă de celule stem  mezenchimale.

Avantajele asigurate de pachet constau în asigurarea unei grefe maximale de celule stem hematoformatoare, testele efectuate evidențiind o creștere cu peste 15 % a parametrilor cantitativi, comparativ cu grefa obținută prin procedura clasică de recoltare a sângelui ombilical. Astfel, cresc șansele de calificare a grefei de sânge și de reușită în caz de transplant. Prin asocierea unității de țesut de cordon ombilical se asigură diversitatea tipurilor de celule stem disponibile pentru utilizare terapeutică și astfel extinderea gamei de afecțiuni tratabile.

Avantajul depozitării Duo (depozitarea grefei de sânge în 2 pungi de criogenare) este inclusă în pachetul CBC DIAMOND cu condiția ca volumul de sânge recoltat să fie mai mare de 40 ml.

Consultă indicațiile terapeutice actuale ale grefelor de celule stem hematoformatoare și perspectivele de utilizare terapeutică a celulelor stem mezenchimale.

 • Recoltare sânge din cordonul ombilical
 • Recoltare sânge din placentă
 • Recoltare țesut de cordon ombilical
 • Volum maximal de sânge și gamă diversă a tipurilor de celule stem
 • Grefă de sânge crioprezervată și stocată în 2 pungi de criogenare (depinde de volumul de sânge recoltat), unitate de țesut de cordon ombilical crioprezervată și stocată în criotuburi (potențial de utilizări multiple)

Vezi specimenul contractului

Diamond-Editat

Preț pachet: 5.052 lei

Taxă anuală: 470 lei
Vezi opțiuni de achiziție

Ai întrebări sau ai nevoie de consultanță gratuită de specialitate? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de către un reprezentant medical în cel mai scurt timp.

  Numele si prenumele dumneavoastra

  Adresa de e-mail

  Numarul de telefon

  Orasul unde va avea loc nasterea

  Opțional: Dacă aveți deja întrebări, le puteți nota mai jos

  Sunt de acord cu procesarea datelor personale în scopuri de marketing. Detalii


  Prin transmiterea datelor personale în urma completării formularului ești de acord cu procesarea datelor personale în scopul furnizării de unformații despre serviciile furnizate de către operator (centru clienți). Consimțământul poate fi revocat oricând prin trimiterea unei cereri în acest sens la adresa de email dataprotection@cordbloodcenter.com. Retragerea consimțământului nu va afecta procesarea cererii de informații bazate pe consimțământul inițial. Informații despre condițiile în care procesăm datele personale pot fi găsite AICI.