baby boom show 2022

Vă așteptăm cu drag la Baby Boom Show 2022

Ne face deosebită plăcere să vă invităm la Baby Boom Show, între 26 și 29 mai 2022!

Vai, am pregătit atât de multe lucruri faine: cele mai bune prețuri la pachetele de recoltare, tombole cu super-premii pentru toată familia dumneavoastră și multe alte surprize!

Mami, tati, mulțumesc pentru recoltarea placentei la naștere!

Viața este despre decizii. În timpul sarcinii fiecare viitor părinte este conștient că bucata de om care urmează să vină pe lume va avea nevoie de orice ajutor pentru a crește mare și sănătos.

Cord Blood Center oferă viitorilor părinți din România posibilitatea de a recolta la naștere cele mai importante surse de celule cu potențial terapeutic, care i-ar putea salva viața bebelușului, la nevoie.

Așadar, la această ediție de Baby Boom Show am pregătit cel mai bun preț la pachetul Red Diamond – unic în România, prin care copilul dumneavoastră va avea stocate cea mai mare cantitate de celule și cea mai variată gamă de celule stem disponibilă la naștere.

Alege recoltarea placentei, sângelui din placentă, sângelui ombilical și țesutului de cordon ombilical și oferă-i copilului tău acces la tratamentele viitorului!

Cele mai recente informații medicale

Întreaga echipă Cord Blood Center care va fi prezentă la Baby Boom Show a avut oportunitatea de a discuta cu unii dintre cei mai buni specialiști din Europa în ceea ce privește utilizarea celulelor stem recoltate la naștere și noile perspective de utilizare.

Avem pregătite materiale pe care le veți putea citi și acasă în liniște, bazate pe surse medicale verificate.

Menționăm toate aceste aspecte pentru că ne place să credem că o informare corectă permite decizii corecte în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

Tombole și surprize

Pachetele de recoltare oferite de Cord Blood Center vor beneficia de cele mai bune prețuri, iar prin alegerea recoltării cu Cord Blood Center veți avea șansa de a câștiga unul dintre cele 20 de premii gândite cu drag pentru dumneavoastră și bebeluș.

Am ascultat sfaturile medicilor neonatologi din România, care recomandă ca externarea bebelușului să se facă într-o scoică auto omologată, pentru siguranța bebelușului pe durata transportului.

Știm că siguranța puiului tău este cel mai important lucru, chiar și acum, în perioada sarcinii.

Așadar, ne-am gândit că cel mai folositor lucru în primele zile de viață ale bebelușului tău va fi o scoică auto, motiv pentru care am pregătit 20 de astfel de premii. Fiecare nou client Cord Blood Center va avea șansa de a câștiga o scoică pentru bebe.

Nu în ultimul rând, vă invităm cu drag să ne vizitați standul expozițional căci am pregătit o surpriză super-faină și pentru viitorii tătici, iar premiile sunt gândite special pentru ei.

Oferă-i bebelușului acces la medicina viitorului

Așadar, noi abia așteptăm să ne vedem la București, Romexpo, Pavilionul B1.

Vă așteptăm cu mare drag la standul nostru începând de joi 26 mai, ora 10.00, până duminică, 29 mai, ora 18.00. Accesul la târg și parcarea vor fi gratuite.

Medicii spun că placenta este o adevărată comoară din punct de vedere al potențialului terapeutic, iar prin alegerea de a o recolta la naștere și a o stoca în condiții de criogenie ca sursă de diferite tipuri de celule stem, îi veți oferi copilului dumneavoastră acces la medicina viitorului.

Se preconizează că FDA va aproba între 30 și 50 noi terapii celulare până în 20301.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *