Discounturi și cadouri la Baby Boom Show 2023. Protejează-ți familia pe viață!

Ne face deosebită plăcere să participăm la orice eveniment unde putem interacționa face-to-face cu dumneavoastră, mamele, tații și viitorii părinți din România! De fiecare dată învățăm ceva nou, iar asta ne ajută să ne îmbunătățim și să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim.

Cu multă bucurie vă invităm la Baby Boom Show 2023, ediția de primăvară, un eveniment de neratat!

Ca de fiecare dată, strângem toată echipa, din fiecare colț al României pentru a vă întâmpina cu cele mai noi informații, cele mai bune oferte, tombole cu premii atât pentru mămici, cât și pentru tătici. Că vă vom vorbi în diferite accente e clar, dar hai să vedem care sunt ofertele de care puteți beneficia la standul Cord Blood Center din cadrul Baby Boom Show.

Când și unde are loc evenimentul

Baby Boom Show este un eveniment special pentru mame, tați și viitori părinți, unde veți găsi fel de fel de servicii și produse care acoperă sarcina, nașterea și primii ani din viața copiilor.

Între 2 și 5 martie 2023, la Romexpo, Pavilionul B1, zeci de companii își prezintă serviciile și ofertele.

Pe lângă asta, cei care vizitează evenimentul se pot înscrie la numeroase tombole speciale.

Metoda unică de a vă proteja bebelușul pe viață

Ne place să informăm, să facem tot posibilul pentru ca viitorii părinți să cunoscă toate opțiunile de recoltare disponibile la naștere, motivele pentru care aceste surse sunt recoltabile și multe alte aspecte importante. Informându-vă, puteți lua decizii corecte pentru sănătatea copilului și familiei dumneavoastră.

Echipa noastră de reprezentanți medicali care va fi prezentă la Baby Boom Show a avut oportunitatea de a discuta cu unii dintre cei mai buni specialiști din Europa în ceea ce privește utilizarea celulelor stem recoltate la naștere și noile perspective de utilizare – în special detalii despre placentă.

Inclusiv medicii cu care am avut oportunitatea de a intereacționa ne-au spus că din punctul lor de vedere recoltarea întregului țesut placentar la naștere, alături de sângele și țesutul ombilical, este o metodă unică prin care părinții își pot proteja bebelușul – și întreaga familie – pe viață!

Știm că siguranța puiului tău este cel mai important lucru, chiar și acum, în perioada sarcinii.

Mami, tati, mulțumesc pentru recoltarea placentei la naștere!

Așadar, noi abia așteptăm să ne vedem la București, Romexpo, Pavilionul B1, standul numărul 27.

Vă așteptăm cu mare drag la standul nostru începând de joi 2 martie, ora 10.00, până duminică, 5 martie

Medicii spun că placenta este o adevărată comoară din punct de vedere al potențialului terapeutic, iar prin alegerea de a o recolta la naștere și a o stoca în condiții de criogenie ca sursă de diferite tipuri de celule stem, îi veți oferi copilului și întregii familii acces la medicina viitorului.

Regulamentul campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *