Baby Boom Show Primavara

Baby Boom Show – evenimentul anului pentru întreaga familie! Între 4 și 7 aprilie, în cel mai nou pavilion din ROMEXPO

Primăvara aceasta, Baby Boom Show – cea mai mare expoziție pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani – anunță o editie impresionantă.

Baby Boom Show – în casă nouă cu multiple facilități pentru vizitatori

Începând cu 2019, Baby Boom Show are loc în unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1. Pe lânga un look modern, pavilionul expozițional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii târgului. Începand cu accesul mult mai ușor în cadrul evenimentului și până la o sală de conferințe ce ține pasul cu noile dotări tehnologice, pavilionul permite spații mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza în standuri mult mai atractive și o sectorizare ușor de urmărit pentru viitorii participanți la eveniment.

Baby Boom Show – 151 de companii și-au confirmat participarea

Cu mai bine de o lună înainte de deschiderea oficială, peste 150 de companii și-au confirmat deja prezența, iar înscrierile continuă!

Cărucioare, scaune auto, mobilier și decorațiuni, maternități și bănci de celule stem, îmbrăcăminte și încălțăminte, alimentație, jocuri și jucării, edituri, librării și multe, multe altele îi vor aștepta cei peste 10.000 de vizitatori preconizați ai ediției de primăvară.

Baby Boom Show – servicii medicale și cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show înseamnă mai mult decât o expoziție. Este un eveniment pentru întreaga familie, ce pune accent pe responsabilitate și informare corectă.

Astfel, peste 20 de specialiști sunt alături de vizitatorii târgului, oferind evaluări medicale, dar și susținând cursuri și seminarii, toate gratuite, pe întreg parcusul celor patru zile de eveniment.

Evaluari de logopedie și kinetoterapie, cursuri de puericultura, curs de alăptare, cursuri de psihologie sau prim-ajutor sunt doar o mică parte din paleta informațională oferită în cadrul ediției de primăvară Baby Boom Show.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 si 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

  • Accesul în cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza înregistrării online doar pentru zilele de joi și vineri.
  • PRET BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesati: www.babyboomshow.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *