Programul suport

Program podpory Misiunea noastră este de a oferi cât mai multor părinţi şansa de a asigura sănătatea copilului lor, accesul la tratament fiind o condiție esențială.  Recoltarea de celule stem ar trebui să devină o procedură la fel de firească precum ecografia.

Suntem încrezători că, în viitor, această procedură poate salva la nevoie viaţa copilului dumneavoastră. Din acest motiv, Cord Blood Center Group va oferi întotdeauna servicii de calitate, sprijinind astfel părinţii în decizia lor de a recolta sânge ombilical la naştere.

Noi am introdus în România procedura medicală de recoltare a sângelui ombilical (martie 2006) iar ulterior pentru a facilita accesul la tratament am acordat în premieră în România şi sprijinul financiar pentru efectuarea transplantului. Prin Programul Suport conceput special pentru a veni în sprijinirea clienţilor Cord Blood Center care recoltează celule stem pentru copiii lor, se oferă sprijin financiar în valoare totală de până la 185.000 de euro, pentru situația în care în viitor ar avea nevoie de un transplant autolog.

Cord Blood Center va deconta toate cheltuielile medicale necesare efectuării transplantului până în maxim 155.000 euro. Această sumă va fi direcţionată către centrul medical acreditat unde va avea loc transplantul. Diferenţa de 30.000 euro va fi virată direct părinţilor pentru acoperirea costurilor privind cazarea, transportul sau alte cheltuieli colaterale.

Acest Program este oferit în exclusivitate pentru toți clienții, la toate pachetele de recoltare CBC.

Suntem prima bancă de celule stem din România, având 80.000 de clienți şi am iniţiat acest program pentru că punem, înainte de toate, interesul şi nevoile famiilor care ne-au acordat increderea lor.

Condiții Generale Programul suport (.PDF)

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Ești interesată să afli mai multe detalii? Contactează-ne la numărul de telefon 0364 710 206 în zilele lucrătoare între orele: 9.00-17.30. Înregistrează-te online aici.