concurs cbcfamily

[Concurs] #CBCRoFamily – În decembrie premiem creativitatea copiilor tăi!

Anul 2017 se apropie cu pași repezi de final. Parcă mai zilele trecute ne făceam planuri pentru lunile ianuarie, februarie, martie…

Dar nu are rost să zăbovim, căci luna decembrie este probabil cea mai frumoasă lună din an, nu doar pentru cei mici, ci pentru fiecare familie în parte. Decembrie este, practic, luna familiei – perioada în care ne strângem laolaltă cu toții și ne bucurăm de magia sărbătorilor.

Totuși, să nu uităm că luna decembrie este una plină de bucurii și nerăbdare pentru cei mici!

Moș Nicolae, Moș Crăciun, colindatul, uratul – toate sunt tradiții menite să-i încânte pe cei mici cu fel de fel de surprize.

Așa că anul acesta Cord Blood Center – prima bancă de celule stem din România își dorește să contribuie la bucuria celor mici! Facem acest lucru printr-un concurs special, care să premieze creativitatea copiilor dumneavoastră.

concurs cbcfamily

Mecanism Concurs #CBCRoFamily

În decembrie 2017, Cord Blood Center premiază creativitatea micuților. Propune-i copilașului tău să-și deseneze familia de Crăciun, scanează desenul sau fă-i o poză cu telefonul și posteaz-o pe Facebook cu hashtag-ul #CBCRoFamily, alături de prenumele micuțului și vârsta. Asigură-te că postarea este publică, pentru a putea fi vizibilă tuturor participanților 

Concursul se va desfășura separat, pe două categorii de vârstă:

  • Categoria 1 – copii cu vârsta până la 5 ani (inclusiv 5 ani),
  • Categoria 2 – copii cu vârsta între 6 și 9 ani (inclusiv 9 ani).

Pentru fiecare categorie am pregătit câte 3 premii speciale, care vor fi acordate celor mai apreciate și creative desene.

Concursul se desfășoară între 5 decembrie și 19 decembrie, după următorul mecanism: un juriu format din mămici care lucrează la Cord Blood Center va selecta 5 dintre cele mai bune desene pentru fiecare categorie de vârstă. Aceste desene vor fi „jurizate” LIVE, pe Facebook, de către un alt juriu special format din copii – ei vor acorda note desenelor finaliste și vor decide câștigătorii.

Premii Categoria 1 – copii cu vârsta până la 5 ani inclusiv:

Premii Categoria 2 – copii cu vârsta între 6 și 9 ani inclusiv:

După finalizarea concursului, toate desenele făcute de către micuți (postările de pe Facebook), vor fi folosite pentru a crea un colaj video care va fi transmis tuturor clienților Cord Blood Center într-un newsletter și va rula până la mijlocul lunii ianuarie, pe pagina de Facebook Cord Blood Center România.

Pe scurt

  1. Propune-i copilașului tău să-și deseneze familia de Crăciun
  2. Scanează sau pozează desenul,
  3. Publică imaginea pe Facebook, pe profilul tău, impreună cu prenumele copilului, vârsta și hashtag-ul #CBCRoFamily,
  4. Asigură-te că postarea este publică,
  5. Urmărește LIVESTREAM-ul special de pe 20.12.2017.

Concursul este destinat doar clienților Cord Blood Center și se desfășoară între 5 decembrie și 19 decembrie. Desemnarea câștigătorilor va avea loc pe 20 decembrie.

Iată regulamentul concursului #CBCRoFamily.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *