super concurs pentru gravide

Concurs „Stem Cell Awareness Month” – Zeci de premii în valoare de mii de lei

În luna octombrie se sărbătorește „International Stem Cells Awareness Day” – un bun prilej de a realiza că domeniul celulelor stem este probabil revelația secolului și un foarte mare pas înainte pentru omenire.

Sute de milioane de euro sunt investiți în marile centre de cercetare din lume pentru a descoperi întreg potențialul acestor celule.

Cord Blood Center dorește să marcheze această ocazie specială printr-un concurs foarte interesant și educativ. Participarea este super simplă, iar „în joc” sunt premii în valoare de mii de lei!

Stem Cell Awareness Day Month

Informațiile basic despre celule stem sunt mult prea complexe pentru a putea fi înțelese cu ușurință într-o singură zi. Noi vă propunem aproape o lună întreagă!

Răspunsurile la întrebări precum „ce sunt celulele stem?”, „câte tipuri de celule stem există?” sau „cum pot recolta celule stem pentru copilul meu?” sunt ușor de găsit. Totuși întrebările despre transplantul cu celule stem sunt mai greu de răspuns.

Acesta este motivul pentru care am creat un material pe care l-am numit „Noțiuni despre compatibilitatea în transplantul de celule stem”.

Pe baza acestui material vă propunem și acest concurs cu premii inedite.

concurs cord blood center

Cum participi

Participarea la acest concurs este super simplă. Trebuie să urmezi doar câțiva pași.

1. Citește broșura „Noțiuni despre compatibilitatea în transplantul cu celule stem” – cu cât știi mai multe despre celule stem și transplantul cu celule stem, cu atât îți va fi mai ușor să iei o decizie.

Download broșură în format .PDF

2. Găsește răspunsul la întrebarea „Care este șansa de compatibilitate 100% între 5 frați/ surori?” – bineînțeles, răspunsul poate fi găsit în broșura de mai sus.

3. Completează formularul de mai jos cu datele tale personale și răspunsul la întrebarea de mai sus.

Concursul s-a incheiat. Va multumim!

Concursul se desfășoară între 16 octombrie și 4 noiembrie 2018.

Regulamentul concursului poate fi citit integral accesând această pagină.

Ce poți câștiga

Am pregătit pentru voi zeci de premii special gândite pentru gravide. Prin înscrierea la concurs, indiferent dacă răspundeți corect sau nu la întrebare, veți putea câștiga:

 • Unul dintre cele 10 Body-uri Bebeluș Cord Blood Center – body-urile de calitate pentru bebelușul tău,
 • Una dintre cele 2 genți pentru mămici – genți de calitate în care încap toate cele necesare, atât pentru tine, cât și pentru bebe,
 • 1 Marsupiu Ergonomic EasyFit.

Aceste premii vor fi acordate folosind random.org.

Chiar dacă deja ai câștigat unul dintre premiile de mai sus, dar ai răspuns corect la întrebarea din concurs și îndeplinești condițiile de participare, vei putea caștiga și:

 • 1 x PrenaTest Basic – test de screening genetic neinvaziv în valoare de 1.690 Ron (vor fi incluse doar gravidele care se află între săptămânile 10 și 18 de sarcină),
 • 1 x Kit recoltare celule stem CBC Gold – sânge de cordon ombilical + sânge placentar în valoare de 3.590 Ron.

Extragerea acestor premii se va face tot folosind random.org, dar vor fi incluse doar participantele care întrunesc toate condițiile.

Dacă aveți întrebări sau neclarități despre concurs, le puteți lăsa în secțiunea de comentarii, sau ne puteți scrie pe pagina de Facebook.

Mult succes!

2 Comments
 1. Răspunde
  enache georgina

  buna ziua as dorii sa stiu cate0vainformatii

  • Răspunde
   Adrian Bot

   Buna ziua! Ne puteti scrie aici direct, ne puteti contacta telefonic la numarul 0364.710.206 sau ne puteti da email la adresa office@cordcenter.ro. Cu ce va putem ajuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *