Chat with us, powered by LiveChat

Concursul a luat sfarsit ! Felicitari participantilor!

A fost un concurs gandit cu cele mai bune intentii al carui scop a fost acela de a ne exprima recunostinta si aprecierile fata de parintii care ne-au creditat  cu increderea lor, apeland la serviciile Cord Blood Center…Apoi a fost dorinta noastra de a vorbi lumii despre o parte a copiilor Cord Blood Center – copii extraordinari pentru ca apartin celei mai mari familii din Romania !

De azi inainte,  acest “album on-line” va sta sta deschis in permanenta pe site, acolo unde I se potriveste cel mai bine, in Clubul de aur al membrilor Cord Blood Center
Multumim tuturor celor 2 636 de parinti participanti la concurs si, chiar daca au existat, cum era si firesc si nemultumiri, ne bucuram ca impresia generala a fost una pozitiva.
Suntem constienti ca nu detinem reteta concursului perfect (nimeni nu a gasit – pana acum) si ca fiind la prima experienta de acest gen au existat si inadvertente. Ne-am asumat criticile, vom tine cont de ele si suntem recunoscatori pentru orice propunere sau sfat transmis.
Promitem ca pe viitor sa sa fim si mai buni iar acest lucru il putem indeplini, ca si pana acum, doar cu sprijinul Dumneavoastra.
II felicitam pe toti cei care au intrat in acest concurs cu fair play si au ajuns la finish, chiar daca nu neaparat pe primul loc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *