Chat with us, powered by LiveChat

Cord Blood Center paraseste ARBACS

Cord Blood Center aduce la cunostinta clientilor sai, intentia de a nu mai face parte din Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem. (ARBACS)

Cord Blood Center este membru co-fondator al acestei Asociatii care a luat fiinta in anul 2011 la initiativa a 3 companii de profil din Romania: Cord Blood Center, Biogenis si Stem Sure.

Principalul motiv care sta la baza acestei decizii este modul diferit in care anumiti membri ai Asociatiei inteleg sa isi promoveze serviciile, mod care a dus la incalcari repetate ale paragrafului 3.1 din codul de etica al ARBACS, care se refera la respectarea standardelor etice in procesul de promovare, adica sa nu fie de natura sa discrediteze sau sa reduca increderea in domeniul serviciilor oferite de Bancile de celule stem si sa nu fie ofensatoare la adresa concurentilor.

Decizia de a renunta la  calitatea de membru ARBACS nu va impiedica Cord Blood Center sa respecte in continuare codul de deontologie profesionala conform caruia toate actiunile de promovare ale serviciilor companiei noastre se vor  face in mod corect, fara a aduce prejudicii imaginii companiilor concurente care actioneaza pe piata celulelor stem din Romania.

De asemenea, aceasta decizie nu va influenta sub nicio forma calitatea informatiilor si a serviciilor pe care le oferim celor peste 70.000 de clienti din Romania sau tuturor viitorilor parinti care doresc sa apeleze la recoltarea de celule stem.

Mai mult, ne dorim ca abordarea acestui segment de servicii sa fie una stiintifica, indreptata mai mult spre cercetarea medicala si a beneficiilor pe care o are utilizarea celulelor stem, lucru pe care l-am demonstrat in ultimul an, prin numeroasele proiecte si studii medicale demarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *