crestere tratament celule stem utilizare

Creștere de 74% a utilizării celulelor stem recoltate la naștere. Ce afecțiuni sunt tratate

Cord Blood Center, prima și cea mai mare bancă de celule stem din România, prezentă în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est, anunță o creștere de 74% a numărului de unități eliberate în 2022 la nivelul întregului grup, acestea fiind utilizate, cu precădere, în tratarea tulburărilor de spectru autist, scleroză multiplă, AVC, Epilepsie și chiar probleme de fertilitate.

Citește tot articolul pe agerpres.ro

Până la final de 2022, un număr total de 257 de unități de celule stem hematopoietice au fost eliberate și utilizate pentru tratarea diferitelor afecțiuni atât în cazul copiiilor, cât și a adulților sau bătrânilor. Află detalii accesând această pagină.

Recoltarea placentei la naștere, alături de sânge din placentă, sânge și țesut ombilical, este posibilă prin cel mai complex pachet de recoltare celule stem din România. Procedura nu are riscuri, iar familia va avea stocată în condiții de criogenie cea mai mare cantitate și varietate de celule stem disponibile la naștere.

Prinde prețul special la pachetul Red Diamond și informează-te despre potențialul terapeutic al acestor celule.

4 Comments
 1. Răspunde
  Carmen Elena Mocanu

  Buna ziua,
  As dori o informatie de la D-voastra.
  Dupa multi ani de asteptare avemnin sfarsit un diagnostic pentru baiatul meu in urma celui de al 2 -lea test genetic.
  In urma testelor genetica ia fost gasit Sindromul CHARGE.Intrebarea mea este urmatoarea:Cat de valabile mai sunt celulele recoltate de la el ?In cazul unei interventii deoarce acest sindrom implica mai multe boli iar ele se pot agrava in timp?
  Doresc toate informatiile pe care minle puteti oferi,deoarece am dubii ca aceste celule sunt bune acum pentru el sau fratii lui.
  Va multumesc
  Carmen Elena Mocanu

  • Răspunde
   Adrian Bot

   Buna ziua! Va rog sa ne trimiteti detalii pe office@cordcenter.ro, iar colegii din departamentul medical va vor ajuta cu informatiile necesare. Ganduri bune si multa sanatate!

 2. Răspunde
  Simescu

  Bună ziua . Știți sa existe o utilizare a acestor celule stem ot cazuri grave de alergii Am un copil cu Ige > 10000 ui tradus în multiple alergii alimentare si respiratorii cu anafilaxii , eczema atopica .
  Mulțumesc

  • Răspunde
   Adrian Bot

   Buna ziua! Va rog sa ne trimiteti detalii pe office@cordcenter.ro, iar colegii din departamentul medical va vor ajuta cu informatiile necesare. Ganduri bune si multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *