imagine articol campanie

Februarie, luna dragostei! Premiem viitorii părinți cu două pachete de recoltare celule stem în valoare totală de peste 9.000 RON

Familia se naște prin dragostea dintre doi oameni. Luna februarie este luna dragostei, motiv pentru care vom oferi două premii, unul de Valentine’s Day, și unul de Dragobete, în valoare de 4,590 RON fiecare.

Ce poți câștiga

Între 1 februarie și 25 februarie, viitorii părinți pot câștiga unul dintre cele două pachete de recoltare celule stem CBC Diamond în valoare de 4.590 RON.

Acest pachet este oferit în exclusivitate de Cord Blood Center și înclude:

  • Recoltare sânge din cordonul ombilical,
  • Recoltare sânge din placentă,
  • Recoltare țesut din cordonul ombilical.

Recoltarea are loc după naștere și nu implică niciun risc pentru mamă sau bebeluș.

Cum poți câștiga un pachet de recoltare celule stem CBC Diamond

Un bebe apare pe lume prin dragostea dintre doi oameni. Cu siguranță viitorii părinți sărbătoresc această dragoste și de Valentine’s Day și de Dragobete printr-un cadou, un buchet de flori sau ceva dulce și savuros.

Ne alăturăm și noi și premiem viitorii părinți printr-o extragere specială de Valentine’s Day, pe 14 februarie, și încă una la o zi după Dragobete, pe 25 februarie.

UPDATE: Iată câștigătoarea extragerii de pe 25 februarie

UPDATE: Iata câștigătoarea extragerii de pe 14 februarie

Viitoarele mămici care nu au câștigat pe 14 februarie sunt înscrise automat și la extragerea din 25 februarie.

Pentru a participa la aceste extrageri trebuie urmați doar câțiva pași simpli:

Pasul 1

Programează o discuție cu un consultant Cord Blood Center pentru a afla detalii despre pachetele de celule stem oferite de Cord Blood Center.

E simplu, completează formularul de mai jos și te sunăm noi.

Campania s-a incheiat. Va multumim!

Pasul 2

Achiziționează un pachet de recoltare celule stem oferit de Cord Blood Center. Îți oferim 10% discount (cu excepția pachetului RED Diamond) și ne ocupăm noi de expedierea contractului și kit-ului la adresa indicată de tine, în cel mai scurt timp.

Pasul 3

Completezi și semnezi contractul și ne trimiți înapoi un exemplar. Noi validăm datele și ești automat înscris pentru șansa de a câștiga unul dintre cele două pachete de recoltare celule stem CBC Diamond în valoare de 4.590 RON.

E simplu și comod!

Dacă vei alege un pachet inferior ai șansa de a câștiga un pachet CBC Diamond gratuit! Dacă ai ales un pachet CBC Red Diamond și câștigi unul dintre cele două premii, suma de 4.590 RON va fi aplicată ca discount.

Nu trebuie să plătești nimic la semnare! Plata serviciilor se face, de regulă, după naștere, după ce probele au ajuns în unul dintre laboratoarele Cord Blood Center și au fost procesate.

Iată regulamentul campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *