baby expo septembrie

Începe Baby Expo, ediția de toamnă. Prinde cea mai bună ofertă

Târgul Baby Expo, ediția de toamnă, își deschide porțile pe 27 septembrie. Ca de obicei, Cord Blood Center, prima bancă de celule stem va fi prezentă și suntem foarte entuziasmați să vă împărtășim toate surprizele pe care le-am pregătit.

Baby Expo are loc între 27 (vineri) și 29 (duminică) septembrie, la Sala Polivalentă din București. Standul Cord Blood Center are numărul B.13.

Cel mai bun preț

La Baby Expo, Cord Blood Center vă așteaptă cu cel mai bun preț la pachetele de recoltare, procesare și stocare celule stem.

Prețurile din cadrul târgului sunt cu peste 1.000 RON mai bune decât prețurile standard, în cazul unor pachete. În plus, păstrăm posibilitatea de a achita în trei sau 12 rate.

La fel ca în primăvară, vă vom întâmpina cu drag, la un ceai sau o cafea și cu informații precise în ceea ce privește utilizarea celulelor stem.

Și asta nu e tot!

Cadou pentru mămică

test de screening genetic prenatal

La fiecare pachet de recoltare, procesare și stocare CBC Clasic, CBC Gold, CBC Platinum, CBC Diamond sau CBC Red Diamond achiziționat exclusiv între 27 și 29 septembrie, în cadrul târgului Baby Expo, îi oferim un cadou viitorei mămici.

Cadoul constă într-un voucher cu un tratament pentru siluetă gratuit, la un clinică de lux din București.

Tombolă cu 20 de premii

Achiziția unui pachet de recoltare, procesare și stocare celule stem în cadrul târgului vă aduce și șansa de a câștiga un coșulet/scaun auto pentru bebeluș.

Am pregătit 20 de astfel de premii, ceea ce înseamnă că 20 dintre viitoarele mămici care vor alege serviciile Cord Blood Center în cadrul Baby Expo vor fi câștigătoare.

Mai mult, colegii din stand au pregătit și o modalitate faină prin care vă puteți dubla șansele de câștig 😉

Coșulețul/scaunul auto oferit ca premiu este un produs de calitate, care respectă toate standardele europene de siguranță, fiind utilizabil încă de la nașterea bebelușului.

Tombola se supune unor termeni și condiții.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *