cord blood center baby expo

Începe Baby Expo! Iată ce ofertă am pregătit

Prima ediție din 2019 a târgului Baby Expo își deschide porțile pe 16 mai. Vom fi acolo, ca de obicei, iar în rândurile ce urmează veți putea afla ofertele pe care le-am pregătit, cât și câteva motive pentru care să vizitați standul Cord Blood Center.

Oferta generoasă

În comparație cu târgurile din trecut, la Baby Expo, ediția 52 de primavară, am pregătit o ofertă foarte generoasă.

În funcție de pachetul de recoltare, procesare și stocare celule stem pe care-l alegi, îți vom oferi până la 30% discount din prețul de bază și posibilitatea de a achita în rate. În plus, pentru nașterea la maternități private am pregătit oferte personalizate.

De asemenea, fiecare mămică va primi cadou un voucher cu o ședință gratuită de tratament corporal, pentru după naștere, la o clinică de lux din București.

Totodată, fiecare viitoare mămică ce va achiziționa unul dintre pachetele Cord Blood Center va fi înscrisă automat la o tombolă, pentru șansa de a câștiga un premiu ales cu drag: un monitor video de ultimă generație pentru bebeluș.

Când, unde și de ce?

Baby Expo ediția 52 de primăvară își deschide porțile pe 16 mai la ora 10,00, la Sala Polivalentă din București. De joi până sâmbătă programul de vizitare este între orele 10,00 și 19,00, iar duminică doar până la ora 16,00.

Pe reprezentanții medicali Cord Blood Center îi puteți găsi la standul nostru cu numărul B12. Vă așteptăm la o cafea sau un ceai și la o discuție despre recoltarea la naștere, procesarea, stocarea, utilizarea celulelor stem și medicina regenerativă.

Cord Blood Center este a doua cea mai mare bancă de celule stem din Europa, oferind servicii pentru peste 165.000 de părinți. Deținem două bănci și laboratoare în România, la Otopeni și Cluj-Napoca, dotate cu tehnologie de ultimă generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *