invitatie baby expo

Începe Baby Expo! Iată ce surprize și oferte speciale am pregătit

Mult-îndrăgitul târg Baby Expo revine cu o super ediție, în perioada 26-29 aprilie 2018! Ca de obicei, Cord Blood Center – prima bancă de celule stem din România – va fi prezentă cu noutăți, surprize, cadouri și super-oferte!

Te invităm cu drag să ne vizitezi standul (cu baloane roșii, cum v-am obișnuit), indiferent dacă deja ești clientul nostru, sau dacă ești interesat de serviciile noastre.

Citește tot articolul pentru a afla lucrurile inedite pe care le-am pregătit.

Unde și de ce?

Prima ediție din 2018 a târgului Baby Expo are loc în perioada 26-29 aprilie, la Sala Polivalentă, București. 

La standul Cord Blood Center vă vor întâmpina cu drag reprezentanții noștri, gata să vă răspundă la orice întrebări și să vă dea mai multe detalii despre bankingul de celule stem și indicațiile de transplant. Dacă ai nelămuriri, vei avea ocazia de a obține răspunsuri pe înțelesul tău, pe loc.

Cadouri și oferte

Ne place să vă știm cu zâmbetul pe buze întotdeauna!

Orice viitoare mămică este așteptată la standul Cord Blood Center pentru a primi în dar un cadou gândit special pentru bebe.

Pe lângă asta, am pregătit până la 1.000 de lei REDUCERE la pachetele de recoltare celule stem și o geantă multifuncțională CADOU pentru fiecare viitoare mămică ce alege serviciile noastre.

oferta cord blood center baby expo aprilie 2018

Realitate virtuală

Sunteți curioși cum arată prima bancă de celule stem din România? Oare care este circuitul probelor biologice recoltate la naștere, până în momentul în care sunt criogenate?

Cord Blood Center este o bancă de celule stem constant axată pe inovare. Suntem în pas cu tehnologia de ultimă generație și facem mereu eforturi pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a vă oferi o experiență frumoasă, profesională și de calitate.

Așa că la standul Cord Blood Center din cadrul târgului Baby Expo îți oferim posibilitatea de a păși în interiorul băncii noastre din București.

Prin intermediul realității virtuale vei putea:

  • Să pășești în laboratorul în care probele biologice sunt procesate,
  • Să vezi aparatura de ultimă generație pe care o folosim,
  • Să arunci o privire de ansamblu asupra unității de stocare unde sunt criogenate zeci de mii de grefe de celule stem,
  • Să observi cum arată echipamentele în care grefele sunt păstrate în vapori de azot lichid, la o temperatură medie de sub -180 de grade Celsius.

Îți va fi mult mai ușor să înțelegi și să vizualizezi că:

  • Grefele sunt procesate în laboratoare moderne,
  • Respectăm cu rigurozitate legislația în vigoare,
  • Suntem banca de celule stem din România cu cea mai vastă experiență,
  • Suntem transparenți în relația cu clientul.

De asemenea, în cadrul târgului Baby Expo vei putea afla mai multe detalii despre „Ziua Porților Deschise” și îți vei putea rezerva locul în cadrul acestui eveniment. Mai multe detalii poți citi accesând această pagină.

Ce trebuie să faci?

În ziua de 26 aprilie (joi) accesul la Baby Expo va fi gratuit. Nu uita că poți câștiga una dintre cele 1.000 de invitații gratuite urmând instrucțiunile de pe această pagină.

Deci ne vedem la Baby Expo, între 26 și 29 aprilie 2018, zi de zi, începând cu ora 10,00?

Noi vă așteptăm cu drag, cadouri și oferte excelente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *