Super-eveniment cu oferte la recoltarea placentei. Prețuri speciale la pachete de recoltare celule stem

Ne face deosebită plăcere să participăm la orice eveniment unde putem interacționa face-to-face cu dumneavoastră, mamele, tații și viitorii părinți din România! De fiecare dată învățăm ceva nou, iar asta ne ajută să ne îmbunătățim și să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim.

Cu multă bucurie vă invităm la Baby Boom Show, ediția de toamnă, un eveniment de neratat!

Ca de fiecare dată, strângem toată echipa, din fiecare colț al României pentru a vă întâmpina cu cele mai noi informații, cele mai bune oferte, tombole cu premii atât pentru mămici, cât și pentru tătici. Că vă vom vorbi în diferite accente e clar, dar hai să vedem care sunt ofertele de care puteți beneficia la standul Cord Blood Center din cadrul Baby Boom Show.

Când și unde are loc evenimentul

Baby Boom Show este un eveniment special pentru mame, tați și viitori părinți, unde veți găsi fel de fel de servicii și produse care acoperă sarcina, nașterea și primii ani din viața copiilor.

Între 8 și 11 septembrie 2022, la Romexpo, Pavilionul B1, zeci de companii își prezintă serviciile și ofertele.

Pe lângă asta, cei care vizitează evenimentul se pot înscrie la numeroase tombole speciale. De exemplu, la #SuperTombolaBabyBoom sunt premii în valoare de aproximativ 10.000 lei, dintre care și cel mai complex pachet de recoltare celule stem din România.

Metoda unică de a vă proteja bebelușul pe viață

Ne place să informăm, să facem tot posibilul pentru ca viitorii părinți să cunoscă toate opțiunile de recoltare disponibile la naștere, motivele pentru care aceste surse sunt recoltabile și multe alte aspecte importante. Informându-vă, puteți lua decizii corecte pentru sănătatea copilului și familiei dumneavoastră.

Echipa noastră de reprezentanți medicali care va fi prezentă la Baby Boom Show a avut oportunitatea de a discuta cu unii dintre cei mai buni specialiști din Europa în ceea ce privește utilizarea celulelor stem recoltate la naștere și noile perspective de utilizare – în special detalii despre placentă.

Inclusiv medicii cu care am avut oportunitatea de a intereacționa ne-au spus că din punctul lor de vedere recoltarea întregului țesut placentar la naștere, alături de sângele și țesutul ombilical, este o metodă unică prin care părinții își pot proteja bebelușul – și întreaga familie – pe viață!

Premii și super-oferte la stand-ul Cord Blood Center

Cel mai complex pachet de recoltare din România, prin care bebelușul și familia dumneavoastră vor avea cea mai mare cantitate și cea mai mare diversitate de celule stem, va beneficia de cel mai bun preț din țară! Pachetul oferă recoltarea placentei, sângelui din placentă, sângelui și țesutului ombilical – aproape toate țesuturile perinatale în care sunt diferite tipuri de celule stem.

Pachetele de recoltare oferite de Cord Blood Center vor beneficia de cele mai bune prețuri. Plata se face abia la 4-6 săptămâni după naștere și nu percepem avans. Mai mult de atât, am pregătit și opțiuni cu 10 sau 20 de ani fără griji (stocare inclusă), iar prin alegerea recoltării cu Cord Blood Center veți avea șansa de a câștiga unul dintre cele 20 de premii gândite cu drag pentru dumneavoastră și bebeluș.

Am ascultat sfaturile medicilor neonatologi din România, care recomandă ca externarea bebelușului să se facă într-o scoică auto omologată, pentru siguranța bebelușului pe durata transportului.

Știm că siguranța puiului tău este cel mai important lucru, chiar și acum, în perioada sarcinii.

Așadar, ne-am gândit că cel mai folositor lucru în primele zile de viață ale bebelușului tău va fi o scoică auto, motiv pentru care am pregătit 20 de astfel de premii. Fiecare nou client Cord Blood Center va avea șansa de a câștiga o scoică pentru bebe.

Nu în ultimul rând, am pregătit un premiu fain și pentru viitorii tați 😉

Mami, tati, mulțumesc pentru recoltarea placentei la naștere!

Așadar, noi abia așteptăm să ne vedem la București, Romexpo, Pavilionul B1, standul numărul 27.

Vă așteptăm cu mare drag la standul nostru începând de joi 8 septembrie, ora 10.00, până duminică, 11 septembrie, ora 18.00. Și mai avem un pont: urmăriți-ne pe Facebook, Instagram sau TikTok și participați la giveaway-urile cu invitații la târg pe care le vom organiza.

Medicii spun că placenta este o adevărată comoară din punct de vedere al potențialului terapeutic, iar prin alegerea de a o recolta la naștere și a o stoca în condiții de criogenie ca sursă de diferite tipuri de celule stem, îi veți oferi copilului și întregii familii acces la medicina viitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *