Chat with us, powered by LiveChat

Parteneriat strategic Medicover – Cord Blood Center

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti, 13 martie 2012

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private si Cord Blood Center , prima banca de celule stem din Romania, anunta semnarea unui parteneriat strategic, intrat in vigoare incepand cu anul 2012.

Scopul acestei colaborari este acela de a oferi clientilor o gama cat mai diversificata de servicii la standarde europene de calitate. Astfel, vor putea fi accesate mai multe servicii medicale la tarife speciale oferite clientilor celor doua companii.

Semnarea acestui parteneriat reprezinta inca un pas pe care Cord Blood Center il face in directia indeplinirii misiunii pe care si-a asumat- o in urma cu 5 ani, aceea de a oferi cat mai multor viitori parinti din Romania sansa de a asigura sanatatea copiilor lor. Sunt convins ca in acest mod, clientii nostri, pentru care ne dorim ce este mai bun, vor beneficia de un sprijin in plus in directia accesarii unor servicii medicale de calitate iar Medicover este clinica cea mai in masura sa le ofere, in acest moment.

Tudor Panu, Director General Cord Blood Center.

“Spitalul Medicover din Bucureşti corespunde celor mai înalte standarde medicale europene – modern, sigur, aproape de pacienţii săi. In departamentul Maternitate acordăm o atenţie deosebită viitoarelor mămici si micuţilor noştri pacienţi, prin conceptul “salon unic de travaliu şi naştere”, cu un spaţiu special, dedicat familiei. Prin parteneriatului nostru cu Cord Blood Center, oferim viitorilor parinti servicii complete de prelevare, procesare, transport si depozitare pentru celulele stem, care vin in completarea serviciilor noastre pentru nou-nascuti

a declarat Dr. Bogdan Pana, Director Executiv Spital si Clinici Medicover.

Despre Medicover Romania

Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in Polonia, Romania, Germania, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Belarus si Turcia.

In Romania, Medicover are grija de sanatatea a peste 100,000 pacienti anual, fie ca sunt angajati ai celor peste 1,500 companii abonate, fie ca sunt persoane fizice neabonate.

Medicover ofera servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de 219 parteneri din toata tara.

In noul Spital Medicover din Bucuresti pacientii au acces la diagnostic si tratament avansat, o echipa dedicata de medici si asistente, echipamente medicale de ultima generatie si confort asigurat pe toata durata internarii. Spitalul este dispus pe 7 niveluri si are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei sali de operatie si două sali de nastere, dotat cu aparatura medicala de ultima ora, poate gestiona interventii din toate specialitatile chirurgicale.

 www.primm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *