Chat with us, powered by LiveChat

Copilul tău poate deveni Spiridușul lui Moș Crăciun!

Dragi părinți vă invităm să stimulați creativitatea copiilor dumneavoastră, înscriindu-i la concursul anual organizat de Cord Blood Center: “Copilul tău poate deveni Spiridușul lui Moș Crăciun! ” 🙂

CE POT CÂȘTIGA PARTICIPANȚII LA CONCURS?

2 premii oferite de Cord Blood Center după cum urmează:

Premiul pentru categoria de vârstă 3-6 ani: cartea “De ce? Prima mea carte de întrebări” + Colecție de jocuri clasice

Premiul pentru categoria de vârstă 7-10 ani: cartea”Întrebări mari de la cei mici” + Incognito – joc de societate

premii-2016

CE TREBUIE SĂ FACI?

  1. Trimite-ne pe FB sau pe adresa concurs@cordcenter.ro fotografia desenului realizat de copilul tău, având ca temă Sărbătorile de iarnă.
  2. Expediază până la data de 14.11.2016, prin curierat rapid, pe adresa str. Eftimie Murgu nr. 2A, Cluj- Napoca, cod 400 504 acest desen, în original, notând pe verso numele, prenumele, vârsta copilului tău și un număr de telefon pentru contact. Pe plic menționează “Pentru Concursul CBC”.

CINE  CÂȘTIGĂ?

  1. În data de 15. 11. 2016, Cord Blood Center va desemna câștigătorii celor 2 premii, câștigătorul premiului pentru categoria de vârstă 3-6 ani și respectiv, câștigătorul premiului pentru categoria de vârstă 7-10 ani
  2. Lista câștigătorilor va fi ulterior postată pe Facebook și pe site-ul www.cordcenter.ro
  3. Pentru a intra în posesia premiului părinții câștigătorilor vor fi contactați telefonic sau trebuie să ne contacteze în maxim 72 de ore de la postarea listei, în cazul în care nu răspund la telefon sau nu ne-au transmis un număr de contact.
  4. În cazul nerevendicării premiului în acest interval de timp se va desemna un nou câștigător, prin aplicarea regulilor concursului.

REGULAMENTUL CONCURSULUI “Copilul tău poate deveni Spiridușul lui Moș Crăciun!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *