Baby Boom Show 2024: Sărbătorim 18 ani de Cord Blood Center

În 2006, Cord Blood Center, prima și cea mai mare bancă de celule stem din România, înregistra prima recoltare de sânge ombilical din țara noastră, iar anul acesta aniversăm majoratul! 

Cu această ocazie, între 29 februarie și 3 martie 2024 te invităm la Baby Boom Show, ediția de primăvară, unde te așteptăm cu cele mai noi informații, cele mai bune oferte, cadouri și surprize gândite cu drag pentru viitorii părinți. 

Când și unde va avea loc târgul

Baby Boom Show va avea loc și de această dată la Centrul expozițional ROMEXPO, Pavilionul B2. 

Porțile evenimentului se deschid joi, 29 februarie, ora 10.00, iar reprezentanții medicali Cord Blood Center din toată țara vă așteaptă între 10 și 19.00 până sâmbătă, inclusiv, urmând ca duminică târgul să-și închidă porțile la ora 18.00. 

Detalii despre bilete și alte activități puteți găsi pe site-ul babyboomshow.ro.

18 ani de Cord Blood Center în România

La aniversarea a 18 ani în România, Cord Blood Center, prima și cea mai mare bancă de celule stem din țara noastră, oferă unei viitoare mame o șansă în plus la o viață sănătoasă, pentru bebe și întreaga familie! 

Ești însărcinată? Scrie puiului tău un mesaj și fă parte din această poveste de iubire, în care fiecare cuvânt și fiecare emoție îi pot oferi o șansă în plus la viitor!  Îți trimitem scrisoarea la aniversarea de 18 ani, pentru ca aceste momente să nu se uite niciodată.

Mai mult, poți câștiga un pachet Red Diamond, unic în România, oferind o recoltare completă de celule stem (toată placenta, sânge din placentă, sânge și țesut ombilical) și stocare gratuită pentru 18 ani, în valoare totală de 24.490 de lei!  

Până la 30% discount

Ne sărbătorim majoratul la Baby Boom Show cu cea mai bună ofertă din prima parte a anului. Am pregătit până la 30% discount la pachetele de recoltare, procesare și stocare.

Îți va fi mult mai ușor să alegi pachetul Red Diamond – singurul pachet complet din România – prin care veți avea recoltate toată placenta, sânge din placentă, sânge și țesut ombilical. Practic, cea mai mare cantitate și varietate de celule stem cu potențial terapeutic în tratarea a zeci de boli grave.

Extra siguranță: am pregătit și câte un cadou pentru fiecare viitoare familie care alegele serviciile Cord Blood Center, alăturându-se celorlalți aproape 100.000 de clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *