Concursuri și social media

Controlerul și organizatorul concursurilor pe rețelele de socializare pot fi:

 • Cord Blood Center AG,
 • Influenceri prin audiența lor.

Concursuri pe rețelele sociale organizate de către influenceri

 1. Organizatorul concursului și controlerul datelor cu caracter personal este influencer-ul – persoană publică.
 2. Cord Blood Center AG oferă premiul (premiile) pentru concurs, în speță servicii privind recoltarea sângelui de cordon ombilical și/sau a țesutului de cordon ombilical și/sau a țesutului placentar sau o reducere de preț la serviciile de recoltarea sângelui de cordon ombilical și/sau a țesutului de cordon ombilical și/sau a țesutului placentar, respectiv premiul sau discount-ul anunțat și promovat.
 3. Concursul va avea loc în perioada menționată pe rețelele sociale selectate de către influencer. Concursurile se vor desfășura doar pe teritoriul României.
 4. Conform acestor reguli, orice persoană (denumită în continuare „Participant la concurs”) care îndeplinește criteriile de mai jos poate participa la concurs:
  • are reședința permanentă sau temporară pe teritoriul României
  • are peste 18 ani și capacitate juridică nerestricționată
  • este însărcinată
  • întrunește condițiile de participare sau mecanismul campaniei conform regulilor, cu excepția persoanelor apropiate de influencer.
 5. Fiecare participant care îndeplinește criteriile și mecanismul concursului publicat pe rețeaua de socializare selectată de influencer pentru derularea concursului va fi inclus la concurs și la tragerea la sorți. Influencer-ul va extrage câștigătorul (câștigătorii), numărul de câștigători și premiile și îi va anunța în postarea de pe rețeaua de socializare prin care va fi anunțat concursul.
  Influencer-ul are dreptul de a descalifica un participant dacă conținutul interacțiunii este unul vulgar, ofensator pentru deminitatea umană sau contrar bunelor moravuri. Participantul la concurs își acordă consimțământul de a participa la concurs în conformitate cu prezentele reguli, consimte la formularea Regulilor fără rezerve și cu o posibilă acceptare a premiului în modul stabilit de Regulament.
  Influencer-ul nu este responsabil de unele erori tehnice sau de programare survenite în timpul concursului.
 6. Tragerea la sorți a câștigătorului (câștigătorilor) concursului va avea loc în ziua menționată în postarea de pe rețeaua de socializare menționată de influencer, prin care va fi anunțat concursul. Câștigătorul sau câștigătorii vor fi informați despre premiu prin comentariu la postarea despre concurs în care va fi marcat cu numele de utilizator cu care a participat și/sau printr-un mesaj privat. Influencerul are dreptul de a descalifica un participant la concurs în caz de suspiciune cu privire la incălcarea regulilor concursului sau utilizarea procedurilor nereglementate.
 7. Influencer-ul va înmâna premiul, care va fi specificat în postarea de pe rețeaua de socializare sau va oferi instrucțiuni despre cum să solicite premiul.
 8. Influencer-ul nu va fi responsabil pentru eventualele impozite rezultate din câștiguri, în conformitate cu Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările aduse de OUG nr.18/2018 și intrate in vigoare la data de 15 martie 2018. Câștigătorul nu are dreptul legal de a schimba premiul sau de a primi contravaloarea sub formă de compensație monetară sau de altă natură. Participantul la concurs recunoaște că aceste câștiguri nu pot fi atacate în instanță, în conformitate cu legea aplicabilă.
 9. Concursurile desfășurate pe rețelele de socializare organizate de influenceri trebuie să fie convenite în mod clar și precis cu Cord Blood Center AG. În caz contrar, Cord Blood Center AG nu este responsabil pentru o astfel de competiție și livrarea de premii sau reduceri printr-un astfel de concurs.

Ești interesată să afli mai multe detalii? Contactează-ne la numărul de telefon 0364 710 206 în zilele lucrătoare între orele: 9.00-17.30. Înregistrează-te online aici.