Principii de protecție a datelor cu caracter personal

Cord Blood Center respectă confidențialitatea datelor a tuturor persoanelor cu care este în legătură; indiferent, dacă prelucrarea datelor personale este in cadrul Cord Blood Center sau este realizată de către terțe entități. Este important, să fie clar stabilit și fiecare să înțeleagă, ce fel de date personale prelucrăm, de ce le prelucrăm și care sunt drepturile dumneavoastră. De aceea vă încurajăm să citiți aceste Principii de protecție a datelor cu caracter personal, care vă vor oferi mai multe informații despre prelucrarea datelor personale în cadrul grupului Cord Blood Center.

Aceste Principii de protecție a datelor cu caracter personal prezintă modul de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și controlul prelucrării lor, de exemplu, în vederea efectuării activităților contractuale sau oferirii serviciilor. Pentru unele servicii reprezentăm persoana terță, împuternicită de un alt operator, în vederea prelucrării datelor cu caracter personal și le operăm conform instrucțiunilor din partea operatorului. În acest caz, partea contractantă vă va oferi informații legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate în diferite moduri și situații, în cazul în care sunteți clientul nostru, furnizor sau candidat pentru un loc de muncă în cadrul companiei noastre. De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă sunteți vizitatorii site-ului nostru și în funcție de modul în care decideți să comunicați cu noi. Indiferent de situație, ne luăm angajamentul că datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi vândute, nu vor fi folosite în scopuri comerciale, și astfel nu vom încălca legile aplicabile privind protecția datelor.

Compania din cadrul grupului Cord Blood Center respectă confidențialitatea datelor cu caracter personal indiferent dacă datele dumneavoastră sunt prelucrate direct de noi  sau de terți. Este important să înțelegeți, ce fel de date personale prelucrăm, scopul prelucrării acestora și care sunt drepturile dumneavoastră. De aceea vă încurajăm sa citiți aceste Principii de protecție a datelor cu caracter personal, pentru a vă oferi mai multe informații despre modul de prelucrare a datelor dumneavoastră de compania noastră în cadrul grupului Cord Blood Center.

Dacă sunteți Client, puteți găsi informații mai detaliate despre prelucrarea datelor dumneavoastră, aici.

Dacă sunteți candidat pentru un loc muncă sau angajat, informații mai detaliate despre prelucrarea datelor dumneavoastră puteți găsi aici.

Dacă sunteți client actual sau potențial client, furnizor sau aveți cu noi orice relație în cadrul căreia avem acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, informații mai detaliate despre prelucrarea datelor dumneavoastră puteți găsi aici.

Date de contact

Dacă doriți să luați legătura cu noi sau dacă aveți observații pentru Persoana responsabilă de protecția datelor cu caracter personal legate de prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail la  dataprotection@cordbloodcenter.com.

Ești interesată să afli mai multe detalii? Contactează-ne la numărul de telefon 0364 710 206 în zilele lucrătoare între orele: 9.00-17.30. Înregistrează-te online aici.